Ga naar inhoud

Tandan

Lid
  • Items

    55
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Tandan's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. Ik kan een "oude" 16 GB USB stick lezen én beschrijven als hij aangesloten is op mijn Laptop met Windows 7 /64 , maar niet op mijn oudere PC met Windows 7 /32 waar hij zelfs niet op herkend wordt . Kan ik dit probleem oplossen door die stick te formateren op mijn Laptop met Windows 7 /64 ???.
  2. Geen groot probleem , maar misschien kan iemand mij inlichten en/of helpen.Ik werk al jaren met Adobe Photoshop Elements 6 , wat voor mijn noden voldoende was en waar ik op een gemakkelijke en duidelijke en goed voorgestelde manier gegevens(tekst, foto's enz.) kon inscannen .Ik heb mle laten verleiden tot het aanschaffen van een update tot Adobe Photoshop Elements 12 wat natuurlijk wat aanpassing vergt , maar mij wel toelaat om op ONGEVEER dezelfde manier tewerk te gaan . ECHTER bij het vragen in Adobe Photoshop Elements 12 om iets in te scannen met de vraag IMPORTEREN krijg ik onmiddellijk naast IMPORTEREN het label "met WIA ondersteuning". Mijn Scanner heeft geen WIA ondersteuning , maar ik kan wel verder werken met een petieterig beeld van de mogelijkheden van mijn scanner die nota bene voorheen ( onder Adobe Photoshop Elements 6 ) in volle glorie alle mogelijkheden toeliet . Vraag is : Kan ik mijn vroegere scan-mogelijkheden en/of uitvoeringen ook terugkrijgen in Adobe Photoshop Elements 12 zonder WIA ondersteuning ?of moet ik mij neerleggen bij de huidige situatie ?.
  3. Herstelkosten ???. heb uitdrukkelijk gevraagd naar de kosten van herstelling en verzending . Vlgs de filiaalhouder van "Tones" in St Denijs-Westrem en het duplicaat van de terugname-bon met de aanvraag voor herstelling van de nog geen 2 jaar (= de duur van de garantie) oude printer , zijn er geen kosten , noch van de reparatie noch van de verzend-en andere kosten .Ten andere op het formulier staat vermeld dat ik alleen maar toestemming geef als er 0 EURO kosten zijn. Ik hoop dat ze die voorwaarden zullen respecteren , anders weiger ik de printer terug te nemen.
  4. Ik zal je gedenken zodra ik iets verneem omtrent het ja of neen van een mogelijke herstelling . Mij werd gesuggereerd dat dit wel "enkele" weken (maand ? of maanden ?,) zou kunnen duren. Want als het herstellen niet hier in Europa zou kunnen, of er hier geen vervangdelen meer beschikbaar zijn , dan zou de printer mogelijks naar het land van productie (Taiwan ?, Zuid Korea ?) gestuurd worden .Tegenwoordig worden printers e.d. aan een redelijk goedkope prijs maar in een beperkte hoeveelheid geproduceerd en zijn niet(???) gemaakt om een zeer lang leven te hebben . Pech als er iets gebeurt NA de garantie periode , en mogelijks heb ik geluk ???.Wie weet.....
  5. Ik vind "kalibreren" nergens , dus heb ik de printer omdat die nog onder waarborg is ,laten controleren/herstellen .Ik wacht het verdikt af . Bedankt voor uw raadgevingen en mogelijks zal ik wijzer worden van het verdikt van de firma.
  6. [h=1] U weet reeds WAT ik gedaan heb en Hieronder staat ALLES WAT ik KAN doen : Tabblad Onderhoud [/h] Op het tabblad Onderhoud (Maintenance) kunt u onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan de printer of de instellingen van de printer wijzigen. [h=2]Functies [/h] De printkoppen reinigen vanaf de computer De positie van de printkop uitlijnen vanaf de computer De computer gebruiken om een controleraster voor de spuitopeningen af te drukken De papierbron instellen voor normaal papier De binnenkant van de printer reinigen De papierinvoerrollen reinigen vanaf de computer De stroomvoorziening van de printer beheren Verwante functies
  7. Mijn +/- 2 jaar oude printer , canon iP4950 , heeft kuren nadat er een blad met een open venster "de soep" indraaide en ik die IN de ruimte met de printkop en kleuren drager moest verwijderen. Ik heb alles (denk ik) geprobeerd , een algemene reiniging de printkop automatisch én manueel uitgelijnd , de spuitopeningen gereinigd , de rollen gereinigd , en toch krijg ik bij het afdrukken van tekst "strepen blank" die woorden middendoor splitsen en in een jPG beeld op 12/12 om de 3 cm , op een A4 een 4 tal. Mijn vraag is : Printer STUK ??? of is een remedie die ik nog niet toepaste ? P.S. ik kan blijkbaar geen voorbeeld invoegen !.
  8. Dit is wat ik heb in Apparaat beheer . VRAAG : als ik alle USB uitschakel , HOE kan ik dan ZONDER muis en beeldscherm de computer afsluiten ??.Gewoon de aan/uit knop indrukken ???.Opstarten is gewoon maar de aan/uit knop indrukken , ja?. En dan zal de computer zelf alle USB herinstalleren ??? MOETEN DAN ALLE USB AANSLUITINGEN BEZET ZIJN ?? of VRIJ ??? en MOET DIE REBELSE USB STICK OP DAT OGENBLIK OOK AANGESLOTEN ZIJN ??? Sorry , hoor , maar ik heb een beetje(veel) schrik .
  9. Ik ben terug van weggeweest . Mijn USB stick van 8 GB die ik ge-her-formatteerd had op Win 7 64 bits werkt WEL op de laptop ( met Win 7 64 bits) maar NIET op de PC (met Win 7 32 bits) . Ik werd aangeraden de bewuste USB stick opnieuw te formatteren op de PC met Win 7 32 bits ,op deze stick bestanden kopiëren , en de Win 7 met 64 bits "zou" dan de stick OOK kunnen lezen/schrijven . Het PROBLEEM is echter dat de stick NIET HERKEND werd én wordt op de PC -Win 7 32 bits !. Bij het in de USB bus steken hoor ik wel een "ping" , maar er komt niets op het scherm . Wil dit zeggen dat ik de bewuste stick ALLEEN nog op de laptop met win 7 64 bits kan gebruiken ????.
  10. Ik heb een oudere USB stick (8GB) die het plots niet meer deed en probeerde hem/haar te formatteren op mijn laptop met Win 7 64 bits , wat lukte . Ik kon er weer bestanden op laden en lezen .Echter op mijn PC met Win 7 32 bits (had vroeger de laatste Win XP) wordt die stick nu niet meer herkend .Vraag : is er een discrepantie tussen formatteren met de 64 bits en 32 bits van Win 7 ???. En , in geval , kan een formatteren in Win 7 32 bits resulteren dat de USB stick OOK in de 64 bits versie kan gelezen en beschreven worden ??.
  11. Ik werk op een laptop Win 7 64 bits . Sinds kort is het niet meer mogelijk om Adobe Flash Player te gebruiken in FIREFOX , wel lukt dat in Winows Internet Explorer zonder probleem . Ik heb de nieuwste Adobe Adobe Flash Player opnieuw gedownload , FireFox ge-update , Her-opgestart enz. .Niets helpt : ik krijg bij het pogen om een video te starten steeds eerst het scherm zoals aangeboden dat onmiddelijk overgaat in een zwart beeld met de melding : Om deze video af te spelen heb je Adobe Flash Player nodig . Waar zit het probleem ?? Tandan
  12. De laatste week krijg ik regelmatig een boodschap te zien van ATI Catalyst Install Manager ( ATI Technologies Inc. , 31,5MB versie 1.1.0 ) , iets wat ik voorheen nooit zag en nu plots zich steeds opdringt en moeilijk te verwijderen is.. Vraag : HEB IK dit PROGRAMMA NODIG , WAARVOOR zou het kunnen dienen en is het BONA-FIDE , zoniet tracht ik het te verwijderen met programma's en onderdelen (bewerken of verwijderen). Dank voor een reactie
  13. Bedankt voor de goede raad , maar door zoeken heb ik een site gevonden van waaruit ik een "door ESET toegelaten" versie van RECUVA gevonden én met succes gebruikt heb .Het verbaasde mij wat er allemaal op die stick stond .Of ik alles wat ik kon ophalen ook alles was wat ik verloren acht nog kan gebruiken zal ik moeten afwachten . Mijn volgende zet (eventueel na een nieuw zoeken met RECUVA ) zal zijn proberen de STICK opnieuw te formateren . Vraag is of deze stick -in geval - daarna nog BETROUWBAAR kan/zal zijn . Ik had al twee andere sticks die het ook hebben laten afweten en ik vraag mij af of het wijs en verstandig is mij nog verder op zo'n apparaatje te vertrouwen en er mijn privé bestanden mee verhuis van PC naar LapTop .
  14. Mijn USB stick van 16 GB met veel bestanden informatie is plots schijnbaar ledig na een transfert van Thuis PC naar Laptop !. Ik zie nog de stick , echter niet meer met zijn naam maar alleen met zijn aansluitletter(F) en de aanduiding ,in tekening én tekst, dat er nog 3 GB beschikbaar zijn van de 15,1 GB . Ik kon schijnbaar met "Ashampoo GetBack Photo" de (of veel ,) foto's ( png en jpg) uit die stick ophalen maar geen andere bestanden ophalen .Ik zocht mijn toevlucht op het Internet en vond RECUVA , maar mijn antivirus ESET weigert dit programma te installeren . Vraag : zijn er andere "goede" en betrouwbare programma's die ik zou kunnen proberen of moet ik mij tot professionele(?) hulp wenden .Dat de stick eventueel kan gerepareerd of geherformateerd worden zou meegenomen zijn , de opgeslagen inhoud zou ik echter graag willen terugvinden én recupereren.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.