Ga naar inhoud

walm

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

walm's prestaties

  1. Ik heb windows 10. sinds een paar dagen krijg ik bij opstarten een BSOD : "pc is niet goed opgestart"" "stopcode system thread exception not handled. mislukt: netio.sys" Dus kom ik met geen mogelijkheid in Windows 10. Nu heb ik op deze computer ook Windows 8.1 Daarmee kan ik wel de bestanden van W10 zien. Nu zou ik graag het laatste herstelpunt in W10 laten draaien. Hoe vind ik dat, en kan ik dat via m'n W8.1 oproepen. Of is er een andere manier om W10 aan de praat te krijgen, zonder dat ik alles opnieuw moet installeren? Dank vast voor de moeite!
  2. popipipo en bucky: hartelijk dank!
  3. precies wat ik bedoel! vertel je ook nog even hoe ik dit moet instellen?
  4. ik formuleer niet nauwkeurig: ik bedoel: ik wil gewaarschuwd worden als ik een artikelcode ingetikt heb die al in die kolom voorkomt.
  5. voorraadadministratie. in 1 kolom staan de artikelcodes, erg veel! ik wil graag een waarschuwing krijgen als een bepaalde code dubbel dreigt voor te komen. hoe doe ik dat?
  6. en hier stond de oplossing: Computer!Totaal :: Bekijk onderwerp - Internet Explorer 7 Opmaak Probleem dank allemaal.
  7. Sinds een paar dagen heeft mijn Internet Explorer 8 Zwarte balken: de menubalk, de werkbalk favorieten en de opdrachtbalk. Als ik op de Alt-toets druk, zie ik de menu-opties ook niet. Alleen als ik over de menubalk aai met de muis, zie ik de rechthoekjes van de menu-opties. Als ik rechtsklik op zo'n rechthoek, zie ik het afrolmenu wel, maar dit werkt natuurlijk niet lekker. Ik werk met XP. Iemand een idee hoe ik dit gecorrigeerd krijg? Ter toelichting: bij de laatste update van Java ben ik vergeten de Ask-balk enz. af te vinken. Die heb ik inmiddels verwijderd. Ik heb Spybot search & destroy eroverheen gejaagd, maar die vindt niks.
  8. Word als ik 2012 tik, krijg ik steeds het voorstel "Druk op Enter om in te voegen". Dat is lastig, zeker als 2012 het laatste woord van een regel is. Hoe zorg ik dat die optie uitgeschakeld wordt?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.