Ga naar inhoud

bmw

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

bmw's prestaties

  1. De muziek die ik gebruik, is van het internet gedownload en staat gewoon op mijn harde schijf. In het verleden heb ik ook al van deze muziek onder mijn films geplaatst en toen werkte alles normaal. Ik heb geen update gedaan van Pinnacle. Ik heb recent wel Nero 8 op mijn computer geplaatst en een update gedaan van Itunes. Zou het hiermee te maken kunnen hebben? Ik heb ook "Ccleaner" uitgevoerd, zoals door jou omschreven, maar het heeft het probleem niet opgelost.
  2. Ik werk reeds geruimte tijd met PINNACLE STUDIO 12 zonder al te veel problemen. Nu kan ik plots geen muziek meer importeren. Wanneer ik een muziekfragment vanaf mijn harde schijf naar de muziekbalk wil slepen komt het schermpje "audio uitpakken" wel (ook niet altijd) op mijn computerscherm, geeft het aantal seconden van het muziekfragment weer en verdwijnt dan weer. Op de muziekbalk blijft het zandlopertje een tijdje lopen en verdwijnt dan ook weer, zonder dat mijn muziekfragment geïmporteerd is. Als ik een muziekfragment van het programma Pinnacle zelf neem en ik importeer dit naar de muziekbalk, dan lukt dit wel. Kan iemand mij vertellen waar het probleem zit?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.