Ga naar inhoud

koi1405

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

koi1405's prestaties

  1. Een installatieschijf heb ik niet. Windows werd geleverd via een gedeelte van de harde schijf. Ik had ook al ergens gelezen om terug op te starten via de installatieschijf maar dat is in mijn geval dus niet mogelijk nu.
  2. Heb zojuist de harde schijf getest via Seatools for DOS. Na het uitvoeren van de Long Test krijg ik enkel de melding Short DST Passed en Long Test Passed zonder verdere meldingen in de log. Er worden ook nog alle gegevens van de harde schijf weergegeven in de log alsook de volgende meldingen : -SMART is supported and enabled - SMART has not been tripped - DST is supported Logging feature is supported - POH 3680 Nogmaals bedankt voor uw moeite
  3. Ik heb zojuist de functie "automatisch opnieuw opstarten bij systeemcrash" uitgeschakeld. Als ik nu terug opstart krijg ik enkel het blauwe scherm met de volgende mededeling: Er is een probleem gevonden.Windows is afgesloten om schade te voorkomen. Als dit de eerste keer is dat u dit scherm met de stopfout ziet,moet u de computer opnieuw opstarten.Als het scherm nogmaals wordt weergegeven , kunt u best de volgende stappen uitvoeren: Maak de installatie van alle virussoftware en hulpprogramma's voor schijfdefragmentatie en het maken van back-up's ongedaan of schakel deze hulpprogramma's uit.Controleer de configuratie van de vaste schijf en controleer of er bijgewerkte stuurprogramma's zijn.Voer CHKDSK /F uit om te controleren of de vaste schijf is beschadigd en start vervolgens de computer opnieuw op. Technische informatie (mogelijk in het Engels): ***STOP: 0x00000024 (0x00190203,0x8A7BD8C0,0xc0000102,0x00000000) Als ik nu terug opstart ben ik geen stap verder aangezien ik steeds in dezelfde lus terechtkom.
  4. Het betreft de Windows XP Media Center versie. Ik heb F8 reeds meerdere malen geprobeerd.Maar opstarten in veilige modus of vanaf het laatste werkende punt werkt niet.
  5. Twee dagen geleden heb ik mijn laptop afgesloten en toen deed hij nog een automatische update. De volgende keer dat ik hem wou opstarten deed hij het niet meer. Ik krijg nu eerst het opstartscherm van windows (waarin het balkje met de drie blokjes van links naar rechts gaat), nu blijkt echter het balkje plots stil te blijven staan.Ik vermoed dus dat mijn Windows vastloopt. Vervolgens krijg ik een scherm waarin men mij verteld dat ik problemen heb en dan kan ik kiezen in opstarten in veilige modus,terugkeren naar de laatste werkende configuratie ed. Ik heb alle functies reeds geprobeerd, maar ik krijg steeds weer een blauw scherm met onderaan als foutcode x0000000024. Ik kan ook niet opstarten via een cd aangezien mijn backup zich op de harde schijf bevindt. Hopelijk weten jullie nog een oplossing,alvast bedankt voor de moeite. Kurt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.