Ga naar inhoud

DutchRaver

Lid
  • Items

    78
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door DutchRaver

  1. Prima, dan weet ik voldoende. Dankjewel, dit topic kan gesloten worden wat mij betreft.
  2. Ja prima, heb nog een laatste vraag: mocht de pc in de toekomst weer gaan vastlopen, welke stappen zou ik dan nog kunnen nemen?
  3. Hey Kweezie, de pc loopt bijna niet meer vast. Volgens mij nog maar 2-3x de afgelopen maand dus de driver update heeft waarschijnlijk geholpen. Bedankt voor je hulp en geduld tijdens alle stappen om het probleem te vinden. Alvast een fijne jaarwisseling!
  4. Excuses voor de late reactie, de pc loopt nog steeds vast maar niet zo vaak meer. Hierbij het logje: Zoek-results.log
  5. Toch gelukt, had de usb in een andere ingang gestopt.
  6. Het lukt me maar niet om memtest opgestart te krijgen. ik krijg bij zowel de cd als de usb de mededeling > reboot and select proper boot device.
  7. Klopt, het is wel een tekstbestand maar er staat geen .log achter. Ik kan het bestand niet toevoegen aangezien de toegang is geweigerd. Heb de beveiliging proberen te veranderen maar geen resultaat.
  8. Geen CBS.log wel CBS en CBS.persist > zegt bij allebei toegang geweigerd.
  9. Zojuist de scan uitgevoerd > er zijn beschadigde bestanden gevonden en hersteld maar het sfcdetails bestand op het bureaublad is leeg.
  10. Heb nog even gezocht maar het blijkt dat alles was geïnstalleerd door het bedrijf waar ik de pc heb gekocht. Ik heb dus geen installatie dvd/cd. Zou ik nu alsnog de scan moeten uitvoeren of?
  11. Ik heb de windows installatie cd/dvd niet bij de hand, is dit een probleem?
  12. Vanmorgen even gekeken terwijl hij vastliep, maar alles draaide nog hetzelfde. Ook geen rare geluiden te horen of iets dergelijks.
  13. Klopt, http://speccy.piriform.com/results/VvFdmgYcNjAgeI6W2wfNQOF
  14. Enigste wat ik gedaan heb is de pc schoongemaakt en de scanners laten lopen. Daarna liep hij een week niet meer vast.
  15. Helaas, het probleem is weer teruggekomen. Ik had de pc schoongemaakt wat ik elke maand doe en wat scanners laten lopen zoals malwarebytes en super-antispyware (alhoewel deze niks interessants vonden). Hij loopt nu weer volledig vast vlak nadat windows is opgestart maar blijft wel normaal functioneren als ik hem de hele dag aan heb staan.
  16. Topic kan gesloten worden, probleem is inmiddels opgelost. Alsnog bedankt voor je reactie kweezie .
  17. Hallo! Ik heb een probleem met mijn pc. Als ik hem in de ochtend opstart dan loopt hij ongeveer na 1-2 minuten vast (hij is dan wel al helemaal opgestart). Er komt geen blauw scherm en ik moet de pc uitzetten omdat alles bevriest. Wel is het zo dat de pc de rest van de dag prima functioneert zonder vast te lopen, het is echt alleen dat moment als ik hem in de ochtend opstart. Iemand advies? Alvast bedankt.
  18. Topic kan weer dicht, de volumeknop bleek niet meer vast genoeg te zitten dus heb ik er tape omheen gedaan.
  19. Goedendag, Sinds kort krijg ik geen geluid meer uit mijn speakers, maar wel uit de oortjes of headset die ik op de speakers aansluit. Ik heb alle kabels gecontroleerd en de stuurprogramma's zijn in orde. Daarbij heb ik de speakers ook op een laptop aangesloten maar kreeg weer hetzelfde probleem. Zou er gewoon iets kapot zijn of misschien een ander probleem? Alvast bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.