Ga naar inhoud

DutchRaver

Lid
  • Items

    78
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door DutchRaver

  1. Helaas, het probleem is weer teruggekomen. Ik had de pc schoongemaakt wat ik elke maand doe en wat scanners laten lopen zoals malwarebytes  en super-antispyware (alhoewel deze niks interessants vonden). Hij loopt nu weer volledig vast vlak nadat windows is opgestart maar blijft wel normaal functioneren als ik hem de hele dag aan heb staan.

  2. Hallo! Ik heb een probleem met mijn pc. Als ik hem in de ochtend opstart dan loopt hij ongeveer na 1-2 minuten vast (hij is dan wel al helemaal opgestart). Er komt geen blauw scherm en ik moet de pc uitzetten omdat alles bevriest. Wel is het zo dat de pc de rest van de dag prima functioneert zonder vast te lopen, het is echt alleen dat moment als ik hem in de ochtend opstart. Iemand advies? Alvast bedankt.

  3. Goedendag,

     

    Sinds kort krijg ik geen geluid meer uit mijn speakers, maar wel uit de oortjes of headset die ik op de speakers aansluit. Ik heb alle kabels gecontroleerd en de stuurprogramma's zijn in orde. Daarbij heb ik de speakers ook op een laptop aangesloten maar kreeg weer hetzelfde probleem. Zou er gewoon iets kapot zijn of misschien een ander probleem?

     

    Alvast bedankt.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.