Ga naar inhoud

Lora

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7 & XP

Lora's prestaties

  1. Dank u beerke10! Ik had het inderdaad over mijn Belgacom b-box instellingen Ik had hiervoor een wireless router van sitecom en daar had je de optie om je netwerk te verbergen...dus ik kon wel thuis verbinden maken via mijn laptop/iPod, maar het netwerk komt gewoon niet in de lijst van beschikbare netwerken op een andere laptop/iPhone enz. Dat wou ik eigenlijk doen, maar ik wist niet zeker of ik dan nog steeds gebruik kan maken van de Belgacom Fon dienst... Volgens de Belgacom technicus staat Fon automatisch aan, maar je kan dat die dienst ook laten uitzetten via je modem instellingen... En ja ik zal de beveiliging op WPA2 laten staan. En ik bedank ook nederbelg voor de reactie!
  2. Als mijn Belgacom Fon dienst aanstaat en ik bij "Enable Broadcast" voor "disable" kies, is dat dan een probleem? Kan ik nog steeds gebruik maken van Fon? En welke optie is beter als "Security"? Ik gebruik momenteel WPA2, maar in de lijst is er ook nog de optie "WPA/WPA2"...en ik weet niet goed wat de tweede betekend. Hopelijk kan mij iemand helpen Thanks in advance!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.