Ga naar inhoud

Dietergoossens

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Dietergoossens

  1. Mijn excuses, had in eerste instantie dit geprobeerd, de router met de zelfde IP ingesteld en dergelijke. Maar uiteindelijk werkte dit niet, vandaag heb ik mijn router gereset en terug de installatieprocedure gestart maar de router gaf geen 'internet' door. Daarmee dacht ik dat dit een ander soort probleem was. Want toen ik vorige week de router voor het eerst installeerde, krijg ik wel al 'internet' door i.p.v enkel lokaal, nog voor ik de router naar de zelfde instellingen bracht als de telenet router. Kan u mij hierbij soms helpen, wat ik hieraan kan doen aan dit enkel lokaal?
  2. Enkele weken geleden werd er bij mij Fibernet geïnstalleerd. Nu werd er in mijn kelder de modem vervangen door een modem die ook een draadloos signaal uitzendt. Daar dit signaal niet sterk genoeg is om op de eerste verbinding op internet te surfen, installeerde ik een router op de eerste verdieping. Aldus werd er ook een ethernet kabel van aan deze modem/draadloze router doorgetrokken naar de eerste verdieping. Ik installeerde net mijn router correct, maar als ik verbinding met deze router maak heb ik enkel een lokale verbinding. Hoe kan ik dit probleem oplossen?
  3. Een week geleden, schakelden ze bij mij thuis over naar Fibernet. De modem werkt vervangen door een andere modem die zelf een draadloos signaal uitzendt. Maar het probleem was in feite dat onze modem jaren geleden, zoals bij vele in de kelder werd geïnstalleerd. Toen hebben we ook de kabel doorgetrokken van in de kelder naar de eerste verdieping, en daar een router op aan gesloten. Daar nu die modem werd vervangen, door een draadloos model in de kelder, is er op het gelijkvloers nog een goed signaal maar op de eerste verdieping waar mijn bureau is helemaal geen/ of toch beperkt. In de winkel, waar we dat Telenet Fibernet pakket aangekochten, zeiden ze ons dat we best nog een versterker plaatsten. We kochten aldus een " Wireless Access Point 300 N" van Sitecom. Ik installeerde dit systeem zoals in de handleiding kort omschreven stond. Maar het probleem is nu, dat als ik nu verbinding wil maken met het netwerk er altijd 2 draadloze netwerken worden weergeven, enerzijds het draadloosnetwerk 'Telenet....' dat via onze kelder wordt uitgezonden en anderzijds het netwerk 'Sitecom...' dat op het gelijkvloers wordt uitgezonden. Is het niet mogelijk dat alles 1 netwerk wordt, zoals initieel de bedoeling was?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.