Ga naar inhoud

apmeij

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door apmeij

  1. Ik dank je voor de links , zal het even bekijken en een downloaden , misschien dat die wel goed gaat !
  2. Ik zet mijn backups altijd op een externe harde schijf van 500 GB , waarvan er nog 373 GB beschikbaar is. Voorheen had ik nooit problemen met de backup , na alle inspanningen van zowel leden van het forum, als van mij is het nog steeds niet gelukt helaas. Ik wil al wel vast de beide leden die mij tot dusver geprobeerd hebben mij te helpen, bedanken voor hun inzet ! Maar helaas tot nu toe dus nog niet opgelost !
  3. U hebt mij een link gegeven voor windows 7 en ik heb windows vista. Daar is het configuratiescherm niet het zelfde van , denk ik , want ik kan het UAC niet vinden Probeer het zo eens: Ga naar het startmenu, en klik op Configuratiescherm. Ga naar gebruikersaccounts Klik vervolgens op Gebruikersaccountbeheer in- of uitschakelen. Haal het vinkje weg en klik op OK. Je krijgt nu geen meldingen meer van UAC Herstart de PC en test opnieuw de backupfunctie.
  4. Ik heb Windows Vista Service Pack 2 , ik heb het fixprogamma er overheen laten draaien en het schoonopstarten uitgevoerd , helaas niks geholpen , blijf dezelfde melding krijgen !
  5. Via de backup van windows vista
  6. Ik dank u voor uw reactie, hellas is dit niet de oorzaak ! Heb alle beveiliging uit gedaan , maar krijg nog steeds de zelfde melding na het maken van een backup na ongeveer één derde van het totale bestand wat ik op backup wil hebben (van alleen de C-schijf) ---------- Post toegevoegd om 15:09 ---------- Vorige post was om 15:07 ---------- Ik dank u voor uw reactie, hellas is dit niet de oorzaak ! Heb alle beveiliging uit gedaan , maar krijg nog steeds de zelfde melding na het maken van een backup na ongeveer één derde van het totale bestand wat ik op backup wil hebben (van alleen de C-schijf
  7. Ik kan sinds een paar maanden geen backup meer maken , ook niet als ik deze geheel opnieuw laat maken! Ik krijg steeds de melding : Toegang geweigerd (8x0070005). Ik begrijp niet hoe dit kan en wat dit inhoud! Iemand ?
  8. Ik heb een Acer 7730 G Laptop met ingebouwde microfoon! deze hoort te werken via Realtek High Definition Audio, maar werkt niet meer op windows live messenger met videochat en skype ! Het systeem geeft aan dat alles correct werkt , maar dat doet het dus niet ! Iemand enig idee ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.