Ga naar inhoud

ultraslan

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ultraslan's prestaties

  1. Helaas heb ik geen garantie meer. Dat was niet de eerste installatie. Waar kan het probleem verder aan liggen? Ik kan ook niet echt bepaald info vinden over een knipperende licht van deze serie laptoppen..
  2. Gelijk bij het opstarten. Continu knipperende blauwe stroom licht. Deze was voorheen altijd brandend. Hij gaat niet meer onverwachts uit trouwens. Maar zit op net aangesloten misschien daardoor.
  3. Ik heb de slaapstand hieruit uitgeschakeld. De andere opties zie ik niet staan? Geforceerd uitschakelen etc..
  4. Hierbij de link http://speccy.piriform.com/results/XS2WIm6NjthB8dkMOIoJs8o
  5. Als ik de accu verwijder en hem op netstroom laat hangen dan blijft hij werken. Accu is trouwens ook 100 procent geladen. Wanneer ik hem afsluit wil hij soms niet opstarten. Hij reageer niet wanneer ik op de power button druk. Wel geeft hij aan dat er stroom is. Zou er iets mis kunnen zijn met de moederbord? Of zou de laptop dan helemaal niet starten..
  6. Sinds paar dagen heeft mijn laptop stroomproblemen. Soms start hij niet op. Wanneer hij wel opstart knippert de power button. De laptop gaat vaak na enige tijd uit. Ook een andere verschijnsel hierbij is dat hij niet meer op accu opstart.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.