Ga naar inhoud

jurgen2

Lid
  • Items

    33
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

jurgen2's prestaties

  1. Hallo, De geluidskaart van mijn laptop klinkt alles behalve goed.Veel gekraak en ruis, zeker nu ik het signaal door een versterker stuur. Ik heb nu een usb interface aangesloten en in apparaat beheer enkel deze voor geluid aangeduid, maar nog steeds het zelfde resultaat. wat me vooral opvalt is als ik de usb stekker nogmaar juist tegen de poort raak,(er nog niet ingestoken) het al van dat is, ruis en gekraak. Wat zou het probleem zijn en wat kan ik er aan doen? Ik heb op een ander forum van iemand gelezen met zelfde probleem en als oplossing raadde ze hem aan een externe geluidskaart aan te schaffen en hij heeft een usb interface van behringer aangeschaft en bij hem is het probleem opgelost.Ik natuurlijk blijf weer met de gebakken peren zitten. Mvg Jurgen.
  2. Aan iedereen bedankt voor de input maar mijn probleem is opgelost. Ik heb op 2éhands een compu kunnen kopen aan spotprijs die aan mijn wensen voldoet. mvg Jurgen.
  3. ik ben er nog mee bezig, maar nog geen succes, zie vorige post.
  4. nu heb ik het bestand gedownload en op stick gezet. Ingeplugd op andere pc en nu vraagd die Please, plug in C-Media PCI Audio Device device!
  5. c-media, heb ondertussen account gemaakt maar de download link werkt niet blijkbaar. krijg popup melding en als ik eenmaal toesta, krijg ik de melding dat ik alles moet afsluiten omdat als ik een betaling aan het uitvoeren ben???, anders 2X zou betalen. Pff begin zochte te worden. zwijg! ben binnen.duurt wel lang precies
  6. ik geraak niet binnen op deze site, heb geen account daarvoor Is die wel te vertrouwen? Is precies chinees?
  7. goeie vrg. Wat ik weet is dat toen er nog win2000 opzat, er een geluidskaart opzat voor een 5.1 systeem van creative, de in en uotputs achteraan zijn nog altijd aanwezig op de compu, maar werken nu niet. De eigenlijke geluidskaart van de compu zelf weet ik niet.
  8. ok, PCI\VEN_1102&DEV_0002&SUBSYS_80611102&REV_07 das voor audio. PCI\VEN_1317&DEV_0985&SUBSYS_05741317&REV_11 das voor ethernet-controller
  9. neen omdat er geen drivers zijn. Das nu net het probleem, netwerkkabel is aangesloten maar krijg geen verbinding.
  10. bij audio= no audio card detected bij network, even fototje trekken!
  11. neen, enkel snapshot laden en exit, al wat er tussen zit zie ik wel staan maar is lichter van kleur en kan ik niet aanvinken. @jion, kijk eens naar vorige post aub, heb een paar aanvullingen gepost.
  12. kan het zijn dat deze download van torrent een tijd duurt? Ik ben eens gans herbegonnen. ok, het is gedownload.Kan het zijn dat deze torrent DRPSu12.3-final noemt? En kan uk nu deze op stick zetten en downloaden op de andere compu? Het downloaden is gelukt op de andere compu. Maar nu zit ik met volgend probleem, als ik op drivers klik lees ik dat er 5 stuurprogrammas kunnen worden geinstalleerd. als ik op instal klik, krijg ik volgend bericht:de toepassing heeft een uitzondering gegenereerd die niet kon worden behandeld. Fout: object expected module: autorun.hta lijn:50 functie:change ChkCount
  13. neen, die torrent, van de link die je daarnet postte.
  14. ik heb de download rechtstreeks op stick gedaan en denk dat het gelukt is. Wat nu? raar, als ik de download open, komt er een rare kwibus(Billy Van) met een of andere website. hoe moet ik dan dit downloaden op de compu?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.