Ga naar inhoud

12ejordan

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

12ejordan's prestaties

  1. Hallo, Mijn Word heeft een probleem; als ik typ, dan gebeurt er niets, en dan na een aantal seconden komen alle woorden in één keer op het scherm te staan. Daarna kan ik dan weer normaal typen, dus dat de letter op het scherm verschijnt als ik hem indruk, maar na enige tijd doet hetzelfde probleem zich weer voor en moet ik wachten tot ik verder kan. Dit gaat zo aan de lopende band. Er zit dus steeds een wachttijd tussen het typen en het op het scherm verschijnen. Hoe los ik dit op?
  2. Dank je wel. De Paint werkt niet onder Windows 7. De pijltjes gaan over Windows 8. Ik zie geen paperclip om een bestand bij te voegen, maar het is alsnog gelukt. Het is net of hij de kleuren verandert, of de kleuren van 16 miljoen of zo terugbrengt naar een paar duizend.
  3. Ik heb gister mijn pc niet afgesloten, maar vanochtend was hij opnieuw opgestart omdat een of andere programma dingen had gedownload. Daarvan kreeg ik een pop up schermpje te zien maar het was weg voor ik kon lezen om welk programma het ging. Hoe en waar kan ik achterhalen welke programma's automatisch dingen mogen downloaden van internet?
  4. Dank je wel. Super onhandig dat ze het iedere keer weer veranderen. Het lijkt meer op klantje pesten dan op behulpzame programmeurs.
  5. Op mijn oude pc had ik voor de taakbalk het zo dat als je kladblok aanklikte, kladblok opende. KLikte je dan opnieuw op het icoon 'kladblok' op de taakbalk, dan opende er nog een kladblok. Zo kon je dus net zoveel nieuwe kladblokdocumenten openen als je zelf wil. Maar op de nieuwe taakbalk die ik heb, kun je er maar één openen. Weet iemand hoe je het zo moet instellen dat je er meerdere kunt openen? Ik had op mijn oude taakbalk het ook zo dat alle icoontjes helemaal links zaten. Als je dan bijv. op kladblok klikte, dan bleef het icoon 'kladblok' gewoon helemaal links staan, en opende zich er een kladblokdocument en dan kwam er naast het rijtje icoontjes dat dus helemaal links stond, een nieuw kladblokicoontje te staan - of twee of drie als je er zoveel opende. Dat gold ook voor de andere programma's. Hoe stel ik het in dat het weer zo wordt?
  6. beste mensen, ik heb een vraag over word, als ik een é wil typen dan komt er een ‘’e te staan. Ik heb het toetsenbord aangepast op Nederlands en op Amerikaans maar dat hielp niet. ik heb ook ctrl en shift tegelijk ingedrukt maar dat hielp ook niet. ik heb word 2007 en windows 7
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.