Ga naar inhoud

JBoska

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

JBoska's prestaties

  1. Misschien dat er op m'n volgende pc wel een hdmi-poort zit. M'n huidige pc heeft het niet. Of bedoel je dat niet?
  2. Sorry Clarkie, je hebt gelijk: ik wilde reageren op Carlie. De namen leken wat op elkaar en ik heb niet goed opgelet.
  3. Ik moest even mijn eigen bericht opnieuw lezen om te begrijpen wat je bedoelt. Auto Gordian Knot oftewel AGK is geen film maar een programma en voor zover ik weet freeware. (Zo af en toe download ik een film i.p.v. een dvd in een doosje te kopen en daar betaal ik gewoon voor) Wat AGK kan moet geloof ik ook met Nero kunnen maar dat heb ik nog niet uitgeprobeerd. Ik ben wel benieuwd of er verschil is. AGK doet er op mijn pc twee uur over en de kwaliteit is dan goed.
  4. Hallo Clarkie, Het lijkt erop dat voorlopig iedereen dit probleem heeft. Gisteren heb ik Auto Gordion Knot gedownload en ik kan niet anders zeggen dat de kwaliteit heel behoorlijk is op een TV van 102 cm. Je maakt er inderdaad een XVID van maar het is dan ook maar een paardenmiddel. Mocht je inmiddels een manier hebben gevonden om de ondertiteling in de dvd zelf te 'bakken' dan hoor ik dat graag
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.