Ga naar inhoud

dylandean

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door dylandean

  1. Hoi, ik kan mijn asus laptop enkel opstarten met netstroom wanneer deze volledig is afgezet, ook al is de batterij volledig opgeladen. eenmaal opgestart kan ik zonder netstroom werken dus op de batterij. Opnieuw opstarten lukt ook op batterij. iemand info
  2. ik heb via googlen volgende gevonden en het probleem kunnen oplossen. ([Windows-toets]r toetscombinatie -> explorer.exe E:\<mapnaam>. Hierna kon ik de in de bewuste map de inhoud terug zien staan. Zonder je hulp was ik zeker niet zover kunnen geraken. Bedankt en wie weet tot de volgende.
  3. Inhoud van het logje logje : Geheugenprocessen gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Geheugenmodulen gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Registersleutels gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Registerwaarden gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Registerdata gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Mappen gedetecteerd: 1 C:\Users\Dylan-Dean\M-1-52-5782-8754-5245 (Trojan.Agent.Gen) -> Succesvol in quarantaine geplaatst en verwijderd. Bestanden gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) (einde)
  4. Wanneer ik dubbelklik op het logo van Flash_Disinfector (geinstalleerd op het bureaublad) gebeurt er niet veel. Is deze comp. met windows 7, ik kreeg bij het installeren hierover een melding?
  5. Ik heb Flash_Disinfector gedownload en geinstalleerd maar ik zie niet veel gebeuren. Probleem is dus nog steeds aanwezig. De bestanden moeten nochtans op de stick staan want als ik deze scan, zie ik alle bestanden voorbij komen.
  6. Hallo, vorige berichten geprobeerd maar geen resultaat. Ik heb bij het gebruik van "unhide.exe" de melding gekregen dat de files zichtbaar zouden zijn. Ik zie nog steeds de snelkoppeling. ik heb gisteren het volgende getest( gevonden op "goeievraag .nl") start, uitvoeren Type nu: cmd (enter indrukken) Type nu de letter van je usbstickje, gevolgd door een dubbele punt en een backslash, bijv: e:\ (enter indrukken) Type nu: attrib -r -a -s -h /s /d Sluit het venster en ga naar je usbstick met de windows verkenner. Je ziet je mappen weer staan, maar ook de nepmappen (snelkoppelingen) en een map met het virus. Verwijder de nepmappen en de virusmap en je bent klaar!! Nadat ik dit uitgevoerd had waren inderdaad de problemen opgelost. De bestanden heb ik dan van de stick naar de pc verplaatst en de stick geformatteerd. Daarna heb ik een bestand terug op de stick geplaatst waarna deze onmiddelijk terug in een snelkoppeling veranderde. Bij het voorgaande terug te proberen lukt dit nu niet meer. Vandaar mijn vraag of er toch nog een oplossing is om deze map te redden.
  7. Bij het insteken van mijn usb stick kreeg ik een melding dat er een trojans paard was gevonden en dat alles was hersteld.bij het openen van de stick zie ik enkel een snelkoppeling staan.deze kan ik niet openen.Ik vermoed dat de bestanden nog op de stick staan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.