Ga naar inhoud

quickwoody99

Lid
 • Aantal items

  54
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Hello, I read that 1.4a can't get 120Hz at 1080p or 720p. If i put the resolution even lower is it possible to achieve 120hz? I get around 220fps ingame for CSGO(Counter Strik Global Offensive) so that's fine. My Laptop only has a HDMI port so that's why i'm asking this question. Thanks in advance PS: Je kan in het nederlands antwoorden :p, had deze al in het engels geschreven als het niet erg is.
 2. Specs: Lenovo YU50-70 Windows 8.1 Pro ( I upgraded to windows 10 but wifi stays same at both systems) Intel Core i7-4720HQ 2.6Ghz 6M cache 16GB DDR3L 1600Mhz 512GB SSD 15.6" Ultra HD 3840x2160 NVIDIA Geforce GTX 960M 4Gb De download speed is rond de 2 mb/s met de netwerkkaart ( Realtek RTL8723BE Wireless LAN 802.11n) Ik heb deze drivers geupdated voor windows 8.1 en daarna ook voor windows 10. Ik heb een DLINK DWA-125 wifistick voor mijn desktop en die haalt 40mb/s dus heb ik deze geïnstalleerd op de laptop maar het was nog altijd 2mb/s. Momenteel gebruik ik de windows 10 os.
 3. Ik vind geen gepast forum om dit te vragen maar het moet ergens gebeuren dus... Ik heb gisteren bij azerty.nl een nieuwe videokaart besteld, je krijgt dan z'n track en trace code. Gisteren stond er nog klaarmaken pakket en aankomst datum morgen(vandaag). Deze morgen heb ik nog eens gecheckt en er stond status verzonden. Als ik over de aankomstdatum scroll staat er als het pak wordt afgeleverd er hier de aankomsttijd zal staan. Maar als ik nu mijn pakket opnieuw wil zoeken zegt hij dat hij het niet vind. Wil dit zeggen dat het nu nog verzonden moet worden of is er iets foutgelopen? -Quic
 4. Ik ben van plan om deze kaart aan te kopen maar heb nog nooit een nieuwe geinstalleerd en weet dus niet of hij erin past. Kaart: MSI N750Ti TF 2GD5/OC @ Azerty Dit is mijn pc : http://globalsp.ts.fujitsu.com/dmsp/Publications/public/ds-ESPRIMO-P910-E90.pdf Moederbord: http://globalsp.ts.fujitsu.com/dmsp/Publications/public/ds-D3162-B.pdf Als jullie hiervan kunnen afleiden dat hij er perfect inpast kan ik hem zelf wel installeren met behulp van het internet Alvast bedankt! -Quick
 5. Nu ik eraan denk , ben ik een beetje te snel geweest met het oordelen. Op mijn pc staan vooraan ook nog 4 plaatsen voor kaarten met de namen , namelijk : Smartmedia, Compact Flash I/II, SD/MMC en MS/MS PRO Maar ik veronderstel dat dit onderdeel ook in deze behuizing past aangezien er een plaatsje met dezelfde grootte vooraan zit:) Alvast bedankt.
 6. Ik denk dat deze de beste is: Sharkoon MA-I1000 @ Azerty sinds de eerste 2 die je voorstelde maar één 3.0 usb hadden. En ik ga hem dan ook met azerty bestellen samen met de voeding en kaart sinds het dan gratis verzending is. En de prijzen zelf zijn een beetje lager, zeker voor de kaart. Ik ken wel niet veel van de pc's in elkaar steken maar met wat browsen op het net zal het me wel lukken hoop ik, heb jij hier nog tips voor? Alvast bedankt.
 7. Als jij een goedkope behuizing kan vinden waar alles wat er nu inzit perfect inpast plus de 500 watt voeding en nieuwe kaart zou je me heel blij maken! En als iemand anders die dit leest hier ook verstand van heeft mag hij me ook verder helpen! Alvast bedankt Dasle.
 8. Alsjeblieft : http://speccy.piriform.com/results/JrdcpeKQzKJvBsu2WeW7QXH
 9. Wat kan je mij dan aanraden? Kan ik de case aan de achterkant veranderen, zodat hij er wel in past? Een andere voeding? of een andere grafische kaart die wel mijn voeding aan kan.
 10. Ik heb niet zo precies kunnen meten maar ik denk : 8cm wijd,6 in de hoogte en 17 in de diepte. Maar de vraag is nog steeds of die voeding van 15 cm wijd erin kan omdat de vijzen op 8 cm staan terwijl de case eigenlijk wel genoeg plaats heeft.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...