Ga naar inhoud

peet67

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door peet67

  1. Wie weet raad. !! Als ik outlook express open komt de melding dat ik het adresboek verkeerd heb geconfigureerd, waardoor ik mijn mails niet kan openen en ook geen nieuwe mails kan versturen omdat dan het bericht komt dat er een fout is opgetreden. Wie weet de oplossing ajb in begrijpelijke taal aangezien ik een gewone computer gebruiker ben. Dank je wel alvast wordt er een beetje ziek van. !
  2. Wie helpt.!! Sinds gisteren nadat mijn computer is ge-up-dated kan ik outlook express alleen nog mails ontvangen maar niet meer openen en verzenden. Ik krijg dan de melding er is een fout opgetreden.(welke??) bij het openen van dit bericht. Geldt ook voor de oudere berichten die ik gisteren nog kon openen. Om een nieuw bericht te verzenden krijg ik dezelfde mededeling en kan dus geen mails verzenden. Wie heeft de oplossing.!! Dank je wel alvast voor jullie hulp.!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.