Ga naar inhoud

yvonne2

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door yvonne2

  1. Weet ik niet en ook niet waar hij zit,maar vanmorgen toen alles nog Duits was ging het wel en nu ik alles terug heb gezet naar de fabrieksinstelling en het nederlands niet meer. Het is gelukt,geen idee hoe maar hij had internet ineens op mijn router dus alles is prima en hij is heel blij. Allemaal bedankt voor de geweldige hulp. Gr Yvonne
  2. Hij heeft geen eigen account zo als Ziggo of zo, hij werkt gratis op het draadloze netwerk van de buren,met toestemming van hen en heeft ook het wachtwoord. Bij mij kon dat ook,maar nu alles in het nederlands is krijgen we met zijn laptop geen toegang meer tot mijn draadloze netwerk,wel toen alles in het duits was. Dus even via mijn kabel gekeken en dat werkt wel maar draadloos niet.We typen het juiste wachtwoord in maar hij geeft aan dat er geen verbinding gemaakt kan worden. Maar geweldig dat ik via jullie alles heb kunnen herstellen in het nederlands,duurde heel lang en was bang dat het fout ging maar het werkte,dus BEDANKT.
  3. Het is gelukt!!!!!!!!!!!!!! We hebben alles in het nederlands maar nu weer een probleem dat hij geen verbinding kan maken met het draadloze netwerk van de buren en ook nu niet bij mij.Wat dus eerst wel kon. Dus weer een probleem. Hoe los ik dat nu weer op.Ik heb de codes van de netwerken wel maar hij geeft aan geen verbinding te kunnen maken.
  4. Dus als ik het goed begrijp, eerst gewoon opstarten,dan klikken op opnieuw opstarten en dan gelijk op F9 klikken en de boel volgen? Hij komt even langs met dat ding om 2 uur. Als dat zo zou lukken krijgt U een dikke kus van me:-)
  5. GOEDEMORGEN, Sorry, nee de laptop is in Alkmaar gekocht in een hele grote bekende zaak die van alles verkopen . Maar er loopt daar personeel rond die het verschil niet kennen tussen een laptop en een broodrooster.Niet dat ik zoveel verstand er van heb maar kan er aardig mee over weg maar dit gaat me boven de pet.
  6. Dank,maar hoe doe ik dat precies?ben een oen denk ik.Heb er ook geen cdrom bij win 7 zat er gewoon opnet als bij mij. Misschien mag je het ook prive mailen van de moderator. Maar fijn dat je zo snel een reactie geeft. Als ik opstart moet ik dan gelijk op F9 klikken?En is dan nog alles in het duits?
  7. Een vriend van mij heeft een Asus laptop gekocht en hij dacht dat hij dat zelf wel even kon instaleren. Nu is het feit dat alles in het Duits is, en hij en ik weten niet hoe we dat weer terug krijgen in het Nederlands.Kunnen we op een of andere manier terug naar de fabriekswaarde of is Win 7 er dan van af? Dan nog een probleem,hij werkt al lang met een hotmail adres maar dat pakt Live niet,we hebben zelfs verschillende aangemaakt maar die pakt zijn mailprogramma ook niet.Hij werkt op de router van de buren en ook wel op mijn router. Sorry, heel veel vragen maar zo snappen we het niet meer. Gr yvonne die hoopt op een oplossing
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.