Ga naar inhoud

hansheem

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

hansheem's prestaties

  1. Klopt helemaal ik zal proberen te schetsen hoe het bij ons is: bbox: --> een kabel naar de sitecom & op de bbox werkt een laptop wireless op de sitecom zitten 1 bekabelde en 2 wireless laptops nu is het zo dat ik enkel op 1 laptop wireless internet heb op de sitecom! alle andere combinaties en computres geven enkel locaal toegang. dus ook een kabel an de bbox naar de laptop zelf geeft enkel locaal toegang
  2. Hey, ik heb een belgacom bbox en een router van sitecom. de bbox geeft geen internet meer, een draadloos en met kabel geconnecte pc kan geen internet pakken! de kabel die van mijn bbox naar mijn router gaat werk wel want op de sitecom router heb ik 1 pc met internet. de andere laptop en desktop werken niet!! bij de bbox zegt hij alleen locaal toegang te hebben, bij de sitecom zegt hij wel internettoegang te hebben maar dit werk helaas niet!! De belgacom gesproken en die zegt dat al hun testen goed zijn en dat alles dus zou moeten werken... maar niet dus! Heeft iemand ENIG idee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.