Ga naar inhoud

M4TTHI4S

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

M4TTHI4S's prestaties

  1. De documenten die op de externe HD stonden was een backup van een laptop. Ik heb op internet al aan het zoeken geweest naar gratis of betalende programma's om data terug te krijgen. De laptop is namelijk recent geformatteerd... Dus mijn vraag: bestaan er goede programma's die data kunnen terughalen wanneer een PC/laptop geformatteerd is?
  2. Ik denk dat ik dit maar zal ondernemen, dat ding heeft nooit gewerkt zoals mijn andere externe HD's dat gedaan hebben. Echt zonde! Heel erg bedankt iedereen voor de hulp!
  3. Ik heb de HD slechts 80 euro (incl. verzending) betaald bij pixmania, vandaar dat de bestanden meer waard waren dan de garantie die zou vervallen. Natuurlijk, nu ben ik mijn garantie kwijt en heb ik m'n documenten ook nog steeds niet terug...
  4. Wat me nu is opgevallen is dat wanneer ik de externe HD aansluit (via de USB box) deze begint te draaien, vervolgens zacht tikt/zoemt en uiteindelijk ophoudt met draaien. De kop is vermoedelijk vastgelopen op de schijf? Zou de diepvriestruc nog enige kans bieden? WD zal vermoedelijk geen externe harde schijf terugnemen die uit de behuizing is gehaald?
  5. Thanks voor het handige topic! Met enorm veel geduld komt de externe HD bij deze computer. Wanneer ik dan een mapje met foto's van 88mb wil overzetten duurt dit meer dan 5 minuten! :| Ik heb al eens rechtermuisklik op de schijf gedaan en dan snel formateren als NTFS gedaan, zonder resultaat. Rechtermuisklik -> eigenschappen op de harde schuif duurt ook minuten voor het wordt weergegeven. Verder heeft mijn PC helemaal geen problemen, alleen bij deze externe HD. Dus best contact opnemen met de WD klantenservice?
  6. Het probleem is dat wanneer ik de HD aansluit en vervolgens mijn PC opstart deze vastloopt. Ik kan dus niet in het boot menu gaan om te selecteren van welke HD hij moet opstarten. Komt dit omdat ik de HD fout heb aangesloten of doordat deze gevallen is?
  7. De dingen die op de WD elements externe harde schijf stonden was al een backup van documenten die op een andere externe HD staan. Ik ben nu de documenten aan het kopiëren naar nog een andere HD en dan ga ik die WD elements harde schijf eens formatteren. @ stegisoft: je bent trouwens heel erg bedankt voor je 24/24h service!
  8. Raar maar waar, maar na wat blijven proberen en *****n staat de externe HD plots bij "deze computer" weergegeven als "lokale schijf K" en kan ik erop... Mijn vertrouwen in deze schijf is wel helemaal weg nu...
  9. Nogmaals geprobeerd, ditmaal wanneer de externe HD aangesloten was. Ding werkt nog steeds niet. Ik snap er echt helemaal niets meer van. Edit: had per ongeluk bij apparaatbeheer de HD uitgeschakeld. Deze terug ingeschakeld maar zonder resultaat. Aan m'n klokje rechtsonder komt nu wel terug het icoon om veilig te verwijderen (loopt wel vast als ik dit wil uitvoeren). Wanneer ik nu naar schrijfbeheer ga loopt het boeltje terug vast.
  10. Ik heb die driver geïnstalleerd en vervolgens de externe HD aangesloten. Deze wordt niet meer herkend, komt niet bij "deze computer", niet bij schrijfbeheer, niet rechtsonder aan m'n klokje,... PC eens opnieuw opgestart zonder resultaat. Driver verwijderd en PC nogmaals opnieuw opgestart, terug zonder resultaat. Wat kan dit toch zijn? :|
  11. Wat op het etiket staat (wdbaau0020hbk-01) komt inderdaad overeen met wat op de site bij 2TB staat. Echter wanneer ik daarop klik kom ik op een scherm uit waar niets te downloaden valt...
  12. Als ik op "Installation" klik kom ik op volgend scherm uit: Geen flauw idee wat ik dan moet downloaden...
  13. Ik heb een externe harde schijf van Western Digital (Elements 2TB) die slechts 6 maand oud is. Deze is nog maar enkele keren gebruikt, steeds veilig verwijderd en wordt altijd netjes opgeborgen in de originele verpakking en dan in de kast gelegd. Van in het begin heb ik eigenlijk problemen met deze externe harde schijf. Deze werd niet herkend door de PC, ik moest steeds naar schrijfbeheer gaan op een stationletter toe te kennen, dan pas kon de externe HD gebruikt worden. Nu sloot ik de externe HD nogmaals aan en net zoals gewoonlijk wordt deze niet herkend. Als ik naar schrijfbeheer wil gaan loopt de PC vast. Als ik de externe HD uittrek, gaat de PC gewoon verder alsof er niets gebeurd is. Zijn er dingen die dit probleem kunnen oplossen of kan ik hiervoor maar beter onmiddellijk de garantie raadplegen?
  14. Vandaag is per ongeluk mijn externe harde schijf (western digital elements 2TB) gevallen terwijl deze aan stond. Net nadat ze gevallen was kon ik er nog op, maar het liep vast. De HD draait nog, maakt geen tikkend geluid,... Ik heb ze al proberen aan te sluiten op een andere pc zonder resultaat. Ik heb ze uit de behuizing gehaald om ze vervolgens in te bouwen als 2de schijf in mijn PC. Echter nu is mijn vraag, hoe moet ik deze precies aansluiten? Ik heb de voedings- en satakabel van mijn CD-station afgekoppeld en vervolgens aangesloten op de "externe HD". Wanneer ik nu de PC opstart blijft hij hangen tijdens het opstarten. Naar het boot menu proberen te gaan lukt ook niet, hij blijft gewoon vastzitten. Als ik de "externe hd" afkoppel dan start hij wel op zoals het hoort. Een gespecialiseerd bedrijf raadplegen is te duur, dit is dus geen oplossing om de gegevens terug te halen. Volgens hetgeen ik al gezocht heb zijn de mogelijke "oplossingen": inbouwen in een PC, HD in de diepvriezer steken, nog eens een tik op geven,... Ik wil graag beginnen met het 1ste... Indien er nog tips moesten zijn, alles is meer dan welkom!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.