Ga naar inhoud

Lvd050

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Lvd050's prestaties

  1. Ja ok,bedankt voor de hulp. wacht nog wel even en koop wel nieuw systeem
  2. Ja dat begrijp ik , 't was meer een suggestie want veel forums vinden het niet goed als je ergens verkeerd zit dus maybe moet ik ff wat veranderen? zo bedoel ik het ---------- Post toegevoegd om 19:30 ---------- Vorige post was om 19:28 ---------- Kan een nieuwe videokaart als de 550 zo in de slot van mijn 9600gt? en hoe denkt u over overclocken? als ik mijne 0.6 ghz omhoog krijg en er een nieuwe koeler op doe.. Moet het goed gaan toch? Ben alleen wel nieuw met overclocken en weet dus ook niet of het aan te raden is. Ben bang dat ik iets kapot maak namelijk
  3. Moet ik deze post misschien ergens anders posten? Want het zou mooi zijn om wat sneller geholpen te worden en aangezien het ook niet meer om kopen gaat maar puur om info..
  4. heb een 650 watt low noise sweex PSU. Maar die 570 was meer een voorbeeld hoor want hij is me te duur ga liever voor de 550. Zou die dan zo in mijn mobo kunnen? en het enige wat nodig is voor windows 7 is 1 meer gb? (wat makkelijk is want heb 1x 1gb en 1x 2gb atm.) Zit er ook aan te denken om een betere koeler te kopen voor me cpu en hem naar 3ghz op te krikken, hoe denkt u daarover? Thx so far!
  5. Hallo, Hier is de link http://speccy.piriform.com/results/6Bd4pIU6xLhYBNkSHBUnpkN
  6. Hallo mensen, Allereerst wil ik even bekend maken dat ik hier voor het eerst kom, want ik heb wat vragen over mijn pc. Het probleem is het volgende, ik wil graag battlefield 3 op de PC kunnen spelen. Wat ik hiervoor nodig heb is een nieuwe videokaart en windows 7. Specs mijn systeem; Mobo= MCP73 Processor= intel quad 6600 Graphcard= 9600gt ram; 3gb normaal geheugen 300gb. Nu hoef ik volgens canirunit alleen mijn windows xp en mijn videokaart up te graden, nieuwe video kaart zoals NVIDIA GeForce GTX 570. Mijn vraag is nu: kan ik die zo in mijn 'oude' mobo plaatsen? en wat heb ik nodig om windows 7 te gebruiken? ik heb eens iets gelezen dat niet alles dat met xp gekocht is windows 7 kan draaien? Of moet ik om een nieuwe vid card te gebruiken mijn moederbord, en daarbij dus ook mijn processor vervangen? Hoop dat iemand mij hiermee kan helpen! word gewaardeerd! Mvg, Leon
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.