Ga naar inhoud

Etienne51

Lid
  • Items

    34
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Etienne51

  1. Philips 40PFL8606H SN VN1E 1149 007 064 Deze oudere TV is gebruikt als tweede TV en is aangesloten op de coax van Telenet met het nieuwe digitale signaal, vroeger analoog.
  2. Dat is niet duidelijk, want de melding gaat over een zenderupdate... Ik probeer het AVI-bestand af te spelen en uiteindelijk komt de melding : Er is een zenderupdate.
  3. Het is gelukt met Free Make Videoconverter. Ik kon het geconverteerde bestand naar AVI afspelen op de led-tv van Sony (1 jaar oud), maar niet op de led-tv van Philips (10 jaar oud). De laatste tv vraagt naar een update. Bedankt voor de hulp!
  4. What is a VOB file? A VOB file is a movie data file from a DVD disc, typically stored in the VIDEO_TS folder at the root of the DVD. It contains a majority of the data stored on the disc which includes video, audio, subtitles, DVD menus and other navigation contents. VOB files are usually formatted as MPEG-2 system streams and can be opened by various video playback programs. More Information Since most commercial DVDs use some type of copyright protection, the VOB file extracted from the DVD may be encrypted, which may result in an error when trying to copy the file to another location. There are a number of decrypting programs available for playing the VOB file without the proper credentials, however, the programs may be illegal in certain countries.
  5. Dat zijn de bestanden die de DVD-recorder afgeleverd heeft....
  6. Ik stuur een schermafbeelding van de files op de DVD.
  7. Ik heb al files geconverteerd, maar kan je een volledige DVD converteren? Bij de gratis programma's was de groottte van de file beperkt... Graag de handleiding!
  8. Bedankt voor uw reactie. Ik heb de stick gecontroleerd bij eigenschappen en daar staat toch FAT32...
  9. Ik heb met een dvd-recorder videocassettes opgenomen. Ik heb de opgenomen bestanden op de dvd's op een stick gezet: VIDEO_RM en VIDEO_TS. De tv vindt de bestanden, maar kan ze niet afspelen. Ik heb ook een VOB-bestand geconverteerd naar MP4, maar dat wordt ook niet afcespeeld op de tv. Weet iemand hoe ik de bestanden op de dvd's kan omzetten om afgespeeld te worden met een stick op een tv. De tv kan nochtans volgende bestande openen via de USB-aansluiting: Afspeelformaten • Containers: MPEG Program Stream, MPEG Transport Stream, AVI, MPEG-4, Matroska, Windows Media, ASF • Videocodecs: MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 Part 2, MPEG-4 AVC (H264), WMV9 • Audiocodecs: MP3, AAC, HE-AAC V1, HE-AAC V2, WMA, AC3 • Afbeeldingcodecs: JPEG • Beperkingen: WMA (V2 t/m V9.2), MPEG-4 AVC (tot niveau 4.0
  10. Bedankt voor uw medewerking. Het lijkt me ook niet evident een oplossing te vinden.
  11. Inderdaad, via Bestand en Account verwijderen en het tweede account als standaard gezet. Ik heb ook eerst het mailadres in de mailbox bij Telenet verwijderd.
  12. Sorry, maar dat werkt niet in dit geval.
  13. versie Office Professional plus 2010 Outlook 2010 Er stonden 2 accounts in de Office Outlook 10 met windows 10. Er is 1 verwijderd, maar op de startpagina blijven de mappen en het mailadres staan in de kolom links. Hoe kan dat mailadres met mappen in de kolom links verwijderd worden, zodat maar 1 adres met mappen overblijft? Graag uw medewerking.
  14. De PC is niet meer uitgevallen en werkt sneller. Bedankt voor de hulp. Ben jullie indachtig...
  15. 2 infected files Ik kan de log niet terugvinden, want Eset staat niet bij Programfiles...
  16. JRT.txt Ik heb nog een tool gebruikt...
  17. Vandaag is de PC weer uitgevallen een half uur na de eerste opstart...zelfde foutcodes. Ik zal waarschijnlijk moet herformatteren...
  18. De PC valt niet meer uit, dank u. Zijn dergelijke problemen te vermijden?
  19. Momenteel functioneert alles weer normaal ...afwachten. Alleszins al bedankt voor de hulp!
  20. zoek-results.log Ik kon uiteindelijk de volledige LOG maken...
  21. Ik heb ook al de grafische kaart omgewisseld, maar dat geeft geen verschil...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.