Ga naar inhoud

Birger Vandamme

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Birger Vandamme

  • Verjaardag 08-01-1977

Birger Vandamme's prestaties

  1. Passer en Droske bedankt voor de aangeboden oplossing . probleem opgelost met een herstel windows usb aan te maken.
  2. Vraag hoe los ik foutcode 0xc00021a op. Ik wou mijn pc opnieuw instellen voor Windows 10 maar die start steeds opnieuw op. graag wat hulp. alvast bedankt.
  3. als ik zeer lang wacht kan ik er doorbladeren. Maar meestal loopt hij vast.
  4. Ok hoe verzend ik dat naar jou. via prive bericht? Nee ander doc. hebben dat niet.
  5. Ik denk het niet zal het bekijken de links die er instaan zijn naar sites. versie ene pc 10 andere 13. Ook geprobeerd op andere laptop het loopt vast. als het nodig is wil ik het bestand door sturen. mvg Birger:dong:
  6. Ik heb een cursus gemaakt van 150 blz met foto's, link enz. (36Mb groot) Telkens ik die nu wil aanvullen en het bestand wil opslaan loopt word vast zowel office 10/13. Hij geeft ook de melding contact opnemen server. Hopelijk heeft iemand een oplossing. alvast bedankt Birger
  7. pc start niet op en maakt constant piepjes? Kan het mijn voeding zijn? De ventilator werkt niet of draait niet. Merk Asus met amd Wat kan ik hier aan doen. bedankt alvast voor al uw hulp
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.