Ga naar inhoud

2009legogirl

Lid
  • Items

    59
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

2009legogirl's prestaties

  1. hallo, heb van wanhoop de pc binnen gebracht in een computerzaak. Iedereen bedankt voor de tips!
  2. hallo, neen is een vaste PC, heb geprobeerd om hem terug te zetten naar laatst gekende werkende configuratie, maar nu kan ik helemaal niks meer doen. Ik krijg steeds de melding er is een configuratiefout en pc sluit automatisch af. Heb zo die herstel schijven die ik gemaakt heb bij de aankoop van de pc, maar krijg deze niet opgestart. Heb al een paar keer heropgestart met de schijf in de pc maar niks, krijg steeds datzelfde scherm. Met de herstel schijf van mijn virusscanner kaspersky kan ik mijn scanner updaten en en scannen maar dat geeft niks. Verder zit ik muurvast. wie kan me helpen aub?
  3. neen alleen de key, dat stond er al op
  4. heb me moeizaam kunnen aanmelden op mijn account, want alles ging heel traag en nu krijg ik alleen een zwart scherm en verder niks. Heb nu toch mijn gewoon scherm maar alles duurt heel lang voordat hij bv internet ofzo open krijgt
  5. hallo, kan alleen kiezen uit veilige modus veilige modus met netwerkmogelijkheden veilige modus met opdrachtprompt en windows normaal starten
  6. Hallo, sinds een paar dagen was onze pc met windows vista home traag, maar nu is er niets meer mee te doen. kan ook geen back-up maken en ook systeemherstel gaat niet. Hij systeemherstel hangt hem opeens vast dat er niks meer gebeurt of wel krijg ik opeens de melding dat windows beschadigd is en geen herstelbeweging heeft kunnen doen. ook als ik de harde schijf laat controleren dat hangt hem steeds op 12% vast en gaat niet verder meer. Het enige dat ik kan do kan is op de knop drukken om de pc uit te zetten. kan nog wel in veilige modus als ik veel geduld heb. Wie heeft raad?
  7. Heb ik uitgevoerd, de health check (F9 bij start) geeft nu toch terug een groen vinkje aan. Is het hiermee nu opgelost of is het alleen maar een pleister tegen het bloeden en geeft mijn harde schijf het binnenkort helemaal op? Wat veroorzaak ook zo'n crashes? Is er niet iets waarmee ik de staat van de schijf kan controleren?
  8. help, nu vandaag bij het opstarten zegt mijn pc dat mijn harde schijf beschadigd is,melding: Bigcontrole 7a parameters 0x940b1878, 0xc0000185 0x99df78c41 bij de health chech geeft hem in rode cijfers BIOH-8 Help, help
  9. Oke alles uitgevoerd. CPU is nu 7 a 10% als ik google opstart, is al een heel verschil. Logje volgt zoek-results.log
  10. Als ik via google chrome internet opzet dan vliegt mijn cpu de hoogte in met explorer is dit niet. CC gheeft schoongemaakt en MBAM heeft niks gevonden. Kunnen jullie eens kijken naar mijn logjes. Want de pc slaat zo zelfs vast terwijl ik gewoon in mijn favorieten klik om een site te openen. BV als ik facebook wil openen, dan hangt gelijk de pagina vast en moet ik heel lang wachten en vaak moet ik de pc gewoon met de knop uitzetten, want zelfs ctrl-alt-del werkt dan niet meer.[ATTACH]24372[/ATTACH] hijackthis.log
  11. Hallo, heb al een hele tijd nadat ik een automatische update gedaan heb, dat ik meerdere programma's heb die niet meer werken, met de mededeling van dat de configuratie naast elkaar is onjuist. Eerst begon dit met mijn messenger, zodat ik mijn mails niet kan lezen, dan begonen dezelfde problemen met office. In het begin zette ik alles terug met systeemherstel en dan was het weer efkes oké, maar dan begon alles opnieuw. Hebben MSN en office verwijdert en herhaaldelijk al terug geinstalleerd, zonder nut. Heb al uren zitten googlen, want velen zitten hiermee blijkbaar, en heb al 101 tips vruchteloos uit geprobeert, maar weet nu niet meer wat te doen. Zou graag mijn mails terug lezen en dochter lief moet word hebben voor school. Op mijn pc staat windows vista. Wie kan me helpen please??????
  12. tja pc is pas volledig stofvrij gemaakt, dus lijkt me raar dat het daar zou aan liggen en waarom draaid hij dan enkel met dit programma zo fel en niet met ander?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.