Ga naar inhoud

orinoco

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

orinoco's prestaties

  1. Ja; maar hij heeft de hele nacht niet aangestaan, dus van warm worden is geen sprake. En softwarematig kan ook niet want alleen de fans draaien een paar keer rond en verder doet hij niks, dus dat is het allemaal niet. Ik begrijp alleen niet als de voeding kapot is dat hij het dan 2 dagen achter elkaar gewoon doet en dan ineens niet meer.
  2. Ik heb geen idee meer. Dacht eigenlijk eerst dat mijn buurman misschien, n.a.v. mijn verhaal heeft aangenomen dat de voeding kapot was en er verder gewoon niks aan heeft gedaan,maar ga nu weer twijfelen. Ik snap alleen niet dat, als die nieuwe voeding inderdaad ook kapot zou zijn, de pc het bij die pc zaak gewoon deed en bij mij gister ook. Dat zou toch niet moeten kunnen als de voeding bij het doormeten aangeeft dat hij kapot is lijkt mij ? Probleem is, dat ik , als ik hem bij die zaak wegbreng ik hem tenminste 7 dagen kwijt ben(reparatie wachttijd) en het waarschijnlijk een hoop geld gaat kosten. Dus zou liever weten wat het probleem is,dan is het vervangen wel op te lossen n.l. Maar bedankt voor je reaktie.
  3. Goedemiddag, Zoekend naar een antwoord op mijn probleem kwam ik op jullie site terecht. Ik heb een PC met een Aus moederbord M4A78-EM met een AMD quadcore processor met 8Gb geheugen. Afgelopen dinsdag viel van het ene op het andere moment mijn PC uit. Niks deed het meer, alleen het groene lampje op het moederbord. Heb hem helemaal stofvrij gemaakt, voeding eraf gehaald en er bleek een schoepje van de ventilator afgebroken te zijn. Andere ven erop gezet en toen deed hij het weer. Na 2 uur stond weer alles uit. Dacht toen dat de voeding kapot was . Nieuwe voeding gehaald (Be Quiet van 630 watt) Toen deed hij het weer. Na 3 uur weer alles uit. Donderdagavond pc weggebracht naar mijn buurman die bij een computerbedrijf werkt als storingsmonteur. Die belde 2 uur later van de zaak dat de voeding kapot was. Hij heeft hem hier terug gebracht en het advies gegeven om met de hele pc naar de zaak te gaan waar ik de voeding had gekocht. Vrijdagmorgen erheen geweest. Hij zet de pc aan en alles werkt en doet het gewoon. Snapte er niks meer van,maar dacht ; OK ook goed. Gister startte ook alles gewoon op, heel de dag gedraaid. Vanmorgen wil ik hem aanzetten en hij doet weer niks. Ik zie alleen dat de fans heel even 2x rond draaien en that's it. Heeft iemand misschien en idee waar dit aan kan liggen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.