Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

liliane 0316

Lid
 • Aantal items

  47
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Dank U we, probleem is opgelost met oudere versie
 2. Ik werk met windows 10. Vorige week kreeg ik een update van Itunes. De Installatie stopte en ik kreeg volgende melding:C:\Programfiles\iTunesMiniplayer failed to register. Try again or reinstall Itunes. Bij het opnieuw installeren kreeg ik dezelfde melding als hierbovenplus: HRESULT-2147023782 en Itunes werkt niet meer. Heb ondertussen Itunes verwijderd, maar hoe kan ik opnieuw installeren zonder deze foutmeldingen? Grtn
 3. Maar heb nu nieuw probleem, heb systeemherstel nog eens proberen te lopen en krijg volgende melding: Systeemherstel is niet voltooid. de systeembestanden en instellingen van de computer zijn niet gewijeigd. Er is tijdens het systeeherstel een ontbekende fout(0xc0000022) opgetreden. P.s: Ik had wel antivirusprogramma tijdens herstel afgezet.
 4. Ik werk met windows 7 en office 2010. Toen ik vandaag mails wilde versturen stel ik vast dat al mijn adressen verdwenen zijn,heb systeemherstel laten lopen maar helpt niet. Hoe kan ik die terughalen?
 5. Ik werk met windows 7.en goole via internet explorrer. Bij diverse downloads van internet krijg ik als melding , je hebt de laatste versie van adobe flesh player niet, ik heb die gedownload maar terug dezeldfe melding, heb reeds verwijderd en opnieuw geinstallerd maar krijg dezelfde melding. Wat is er mis???
 6. ik heb dit geprobeerd maar nog altijd geen resultaat.
 7. Wel het is gedeeltelijk opgelost. Bij diverse programm's werkt het , maar af en toe krijg ik toch nog de maelding dat flashplayer niet geinstalleerd is en ik de laatse stand moet dowloaden alhoewel die geinstallerd is. Grtn
 8. de stick die wel functioneert is INUIX USB 64GB, de twee die niet functioneren zijn INTEGRAL 16GB en SCANDISK ULTRA 16GB. DE 3 sticks spelen wel dezelde MP3 bestanden op mijn PC of Laptop.Enkel de INTUIX speelt op mijn tuner versterker WELLTECH. Het is komisch wan de twee stiks die niet willen spelen hebben al Mp3 afgespeeld op mijn Tuner. Ik denk dat er iets met de instellingen van de USB sticks niet in orde is, ze zijn nochtans alle 3 op dezelde wijze geformateerd.
 9. Ik zet MP3 bestanden over van mijn PC naar 3 usb sticks, alle drie kan ik afspelen op mijn Pc, maar slechts 1 kan if afspelen in een audioaparaat. Het apparaat blijft maar reading aangeven. Alle drie de sticks zijn in fat 32 geformateerd. Wat is de oorzaak?
 10. Bij bepaalde programma's van internet heb ik Flash player nodig. Ik krijg dan de melding kan bestand niet openen omdat je niet de laatse stand van odobe flashplayer hebt, gelieve het hiet te downloaden. Ik doe dit , installeer het , maar krijg nog altijd die melding. Hoe hier aan te verhelpen?
 11. heb verwijderd en opnieuw geinstalleerd,maar krijg nog altijd dezelde melding.
 12. heb flashplayer geinstalleerd, maar telken als ik een programma wil openen krijg ik de opmerking: wij stellen vast datje flashplayer niet hebt geinstalleerd, installeer aub. Als ik in configuratiescherm kijk dan zie ik nochthans dat het programme geinstalleerd is, wat is de oorzaak? Ik werk met exporer 10
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...