Ga naar inhoud

ROADSTAR

Lid
  • Items

    46
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ROADSTAR's prestaties

  1. Ik ga dit morgen even bekijken, mocht dit idd het geval zijn dan hoef ik hem niet te ruilen. Hoe dan ook...., je hoord weer van mij en bedankt voor je reactie.
  2. Hoi hoi, ik wil je even laten weten dat ik een hele nieuwe voeding had gehaald..., maar de grote connector past niet op het moederboard. De grote connector is 24 pins en op het moederboard zit een aansluiting voor een 20 pins. Dus dan maar ruilen morgen voor een goede voeding met 20 pins. Ik spreek je.
  3. Okidokie..., je leest weer van mij. Thanks anyway.
  4. Oké, dat ga ik doen, maar dat lukt niet voor woensdag of donderdag. Als ik er één heb laat ik je het weten. Tot zover eerst bedankt en ik schrijf weer als ik er ééntje heb.
  5. Dat is nou het geval: De grafische kaart is nu aangesloten op de voeding in de kast. Maar omdat er niet zo'n vierkante connector aan de bedrading van de voeding zit.., kan ik deze niet aansluiten op het moederboard. Ik had al even gekeken in een andere ( de laatste kast ) die ik hier heb staan naar een goede voeding met een vierkante connector. Helaas heeft die er ook geen één, anders zou ik die in deze kast kunnen zetten. Dus dan maar op zoek naar een adaptor of iets anders en anders een andere voeding met een vierkante connector.
  6. Nee, die was niet aangesloten omdat de voeding uit die kast komt waar er dus ook niet zo'n blokje op het moederboard zat. Dat wil zeggen: De voeding komt uit een andere kast dan het moederboard. De kast waar de voeding uitkomt had niet zo'n blokje op het moederboard, Ik neem aan dat er daarom ook geen vierkante connector op deze voeding zit. Daarom kan ik voor wat betreft deze voeding ook geen vierkante connector aansluiten op het moederboard die ik nu in de kast heb zitten ( zie afbeelding van jou ).
  7. Nee, die had hem kennelijk niet nodig omdat daar een andere VGA kaart in zat, die paste weer niet op dit moederboard. Anders had ik ook die VGA kaart omgezet.
  8. Ook dat is correct, dat is inderdaad het moederboard dat ik op dit moment gebruik. Maar zoals ik je al liet weten heeft de voeding geen vierkante connector die op het moederboard diend aangesloten te worden. Is er misschien nog een optie voor door middel van een hulpstuk of iets dergelijks ?
  9. Oorspronkelijk geplaatst door ROADSTAR dat is correct, er zit wel een aansluiting voor een vierkante connector op het moederboard Oooops, een misverstandje. Ik d8 dat je het vierkante blokje bedoelde. Er zit ook een aansluitingsmogelijkheid op de vga kaart zelf inderdaad, daar had ikzelf nog niet aan ged8. Zo zie je maar: "Twee weten er altijd meer dan één". Ik heb hem inmiddels aangesloten en ik zal zo even kijken of hij dan wel een singaal dorgeeft naar het beeldscherm.
  10. dat is correct, er zit wel een aansluiting voor een vierkante connector op het moederboard.., alleen de voeding zelf heeft er geen blokje aan zitten. Dus zal ik moeten kijken inderdaad hoe en waar ik aan zo'n verloopstuk of adaptor kan komen. In onze woonplaats heb je niet zo'n zaak, dus moet ik even kijken waar ik het elders kan bemachtigen.
  11. deze voeding heeft geen vierkante connector. de 2 geheugenkaartjes die erin zitten heb ik stuk voor stuk verwijderd, maar nog steeds geen beeld. andere kaartjes heb ik helaas niet ter beschikking.
  12. Moet ik dan niet eerst de hdd wel aansluiten ? Zo gauw als ik het stroom op de voeding zet.., gaat de fan al aan van het koelsysteem van de processor.
  13. Wanneer we het herhalen, de groene en de zwarte draad met elkaar te verbinden met de connector op het moederboard geplaatst dan gaat de voeding werken en de fan voor de processor gaat ook draaien. Dus dat werkt. Weten we in ieder geval zeker dat de voeding stroom doorgeeft aan het moederboard.
  14. Het is dus al gebleken door middel van de draadjes van de grote connector ( toen de ledjes van de fan begon te branden en de pc ook wel wilde starten dat er stroom ( in ieder geval tot daaraan toe komt ). Het is alleen de vraag waarom ( als hij gewoon geconnect word op het moederboard ) niet eens een teken van leven geeft. Bij één kan ik me het nog wel voorstellen, maar zo ook bij de andere. Daar kan ik dus niet bij met mijn pet. Eén ding weet ik wel, het is en blift een vaag iets.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.