Ga naar inhoud

galajaa

Lid
 • Aantal items

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. goedemorgen, ik heb gedaan wat je me hebt voorgelegd, echter krijg ik van hijack de volgende melding, want hij doet het niet. open c:\windows\system 32\drivers\etc\hosts -enter -line(s) hijack this reports delete -save the fila as hosts (with quotes) reboot. Maar er staat helemaal niets op die c-schijf wat ook maar te maken heeft met hijack this. wat kan ik nu doen?? met vriendelijke groet, Jaap.
 2. Goedemorgen, Ik heb inmiddels de hijack icoon op mijn bureaublad staan, echter wie kan mij vertellen hoe ik deze eenvoudig en optimaal kan gebruiken in gebruikelijke taal?? Met vriendelijke groet, Jaap.
 3. goedemorgen ik wil graag mijn antivirus testen, nu weet ik dat daar een programa voor is. deze moet ik in mijn kladblok zetten, maar een echte computernerd als ik. welk programma moet ik hebben en waar zit mijn kladblok? Met vriendelijke groet, Jaap.
 4. De problemen met windows defender zijn nog niet opgelost. de oplossing die jullie in gedachten hadden is, download Hijack This, echter deze link werkt niet voor windows 7. is er wellicht een andere optie? met vriendelijke groet, Jaap.
 5. Ik krijg elke keer in mijn windows defender een melding dat er mogelijk schadelijk software aanwezig is. Nadat ik deze heb verwijderd, komt deze melding onmiddelijk weer terug bij het opstarten van de computer. mijn anti-virus programma reageert hier niet op dat is Panda-security 2012. als ik een scan uitvoer blijken er echter diverse spyware in de computer te zitten. de melding die ik in windows defender krijg is win32/win maximizer. Wie kan mij helpen? Met vriendelijke groet, Jaap.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...