Ga naar inhoud

fayeeetje

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door fayeeetje

  1. Maartje is de naam, Sorry ik heb wat drukte gehad in de weekend periode morgen na het werk ga ik proberen of het lukt met de recovery.
  2. Het lampje brand blauw wat normaal betekende dat hij het deed ( rood was als hij nog aan het laden was ) De adapter is nog in orde niks mee mis.. Ik hoor geen schijf draaien maar dat deed hij nooit mits je er dus iets op zetten
  3. Hallo clarkie, Sorry bedankt voor het maken van een eigen topic. Ik heb de print-screen gemaakt toen de externe schijf was aangesloten. Ik heb de schijf ook al geprobeerd op een andere PC maar ook daar precies het zelfde. Nergens zichtbaar ook niet in beheer. Ik heb Windows Vista Home Basic 32bits. [h=3]Toshiba StorE Alu (1,5TB/USB2.0) is de harde schijf waar ik het over heb.[/h]
  4. Hallo,.. Ook ik heb meerdere berichten hierover gelezen maar kwam er niet echt uit.. Ook ben ik niet van: programma's downloaden die rondsnuffelen in mijn laptop. Die dan van alles opzoeken.. Ook zag ik dat het progamma engels was en was benieuwd of er ook een Nederlandse versie van bestaat. Ik heb een Laptop met Vista.. En een Externe Harde Schijf van Toshiba 1.5 TB USB 2.0 Deze heeft het altijd gedaan en ik maak gebruik van de bijgeleverde USB en adapter. Ineens laat hij niks meer zien? Ik kan hem nergens vinden? Ik zou graag willen dat hij het weer deed.. met mijn bestanden er nog op... Ik ging er vanuit dat de Harde schijf niet zomaar zou vastlopen of ik er niet meer opkon dus echt alles!! staat op de schijf.. ipv op mijn Laptop.. PLEASE help mij!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.