Ga naar inhoud

xRoyall

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door xRoyall

  1. Sorry, over het hoofd gezien. Het gaat om een HP laptop, Pavilion dv6. Product code van een eerder aangeschafte versie, maar dat was voor een andere laptop. Maar daar geeft die geen fout melding bij.. Zelfs die code die je krijg bij die proefversie kreeg ik dezelfde foutmelding/error.
  2. Ik dacht dat deze het niet zou doen, dus dacht ik dat het misschien zou lukken bij een andere proefversie.... Maar dat bleek dus ook niet het geval te zijn. Het gaat om Office 2010 Home & Student (NL)
  3. Ik krijg office niet geactiveerd. De proefversie die er op voorgeïnstaleerd was deed het niet. Hij moest eerst geactiveerd worden. Dus heb ik deze verwijderd via Configuratiescherm> Een programma verwijderen. Maar nu ik een andere trial versie heb gedownload kan ik deze niet activeren. Ik krijg dan de volgende melding: (Zie Afbeelding) En ik heb er geen andere Office meer opstaan. Dus vroeg ik me af of een van jullie het weet. Ik hoop dat jullie me verder kunnen helpen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.