Ga naar inhoud

Marjaa

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Marjaa's prestaties

  1. Hallo Mako, Dat is goed, sorry. Heb hem gemarkeerd als opgelost nu.
  2. Hallo Mako, Dank je wel voor je reactie! Dat klinkt inderdaad als een half uurtje werk ongeveer. Had het liever automatisch gehad, maar dat is blijkbaar niet mogelijk. Anders had iemand van jullie het waarschijnlijk vast wel geweten. Evengoed bedankt voor je advies! Groetjes Marjaa
  3. Hallo allemaal, Weet iemand of het mogelijk is om automatisch een afspeellijst te maken, waarin zeg maar 25 hedendaagse hits om de 2 a 3 uur wordt afgespeeld en tussen de hits door classics? Net zoals op de radio zeg maar? Ik heb namelijk een archief met duizenden MP3's en vind de meeste liedjes leuk om af en toe te horen, maar wil de hedendaagse hits ook blijven horen tussendoor. Ik heb iets van 6.000 MP3's waar ik een afspeellijst van wil maken. En tussen die 6.000 MP3's wil ik dan zeg maar dat een stuk of 25 hedendaagse liedjes worden tussengemixd die dan om de twee a drie uren weer voorbij komen. Net als op de radio. Handmatig doen is hels karwei. Gewoon de radio aan zetten is ook een optie natuurlijk, maar ben allergisch voor de 15 minuten reclame per uur en ook voor DJ's die zichzelf helemaal het einde vinden en een beetje populair zitten te doen. Bovendien draaien ze steeds dezelfde classics waardoor ik het gevoel heb veel muziek te missen. Dussss, als iemand weet hoe ik min of meer voor thuis mijn eigen radiostationnetje creëer dan houd ik mij aanbevolen! Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.