Ga naar inhoud

Maximus020202

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Maximus020202

  • Verjaardag 08-09-1989

Maximus020202's prestaties

  1. Eerste en vooral die (...) staat gewoon voor de naam van ons draadloos netwerk dat we hebben. Als internet uitvalt dan staat er wel degelijk=> toegang: enkel lokaal Ik kan niet op je vraag antwoorden maar ik heb wel het IP adres gevonden (denkik toch) : 192.168.0.108 Als ik "diagnose en herstel " uitvoer wanneer de connectie is weggevallen, krijg ik het volgende bericht : Er kan geen verbinding met de externe host Primaire DNS-server ( 195.130.130.132) worden gemaakt. De externe host is door Netwerkcontrole gepingd maar er is geen antwoord ontvangen. Er wordt mij dan gevraag om Netwerkadapter 'LAN-verbinding' opnieuw in te stellen, maar dat verhelpt het probleem niet.
  2. Hey, Ik heb een HP Pavillion dv6500t met windows vista. Sinds kort heb ik problemen met mijn internet. Ik maak gebruik van een wireless router van D-link. Mijn internet connectie valt om de 5 minuten uit en herstelt zich soms automatisch. Als het de connectie uitvalt staat er : verbonden met (....) toegang: enkel lokaal. Als ik de connectie herstel dan valt hij even later terug uit. Zelfs als ik mijn laptop met een kabel connecteer met de router blijft het probleem zich voortdoen. Kan er iemand mij verder helpen? Alvast bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.