Ga naar inhoud

billythekid

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door billythekid

  1. Het probleem is dat ik het programma niet kan updaten, maar dit is wel noodzakelijk voor het gebruik van mijn iphone.
  2. Bedankt voor je reactie, maar deze stappen had ik reeds gevolgd. Toch al bedankt! Enige andere oplossingen?
  3. Beste leden, Ik ben volledig nieuw op dit forum en hoop echt op een oplossing. Het probleem zit als volgt. Ik heb een dell laptop met windows vista 32 bit en service pack 1. Bij het updaten van iTunes liep de installatiewizard steeds vast bij het publiceren van de productinformatie. Nadien krijg ik steeds de foutmelding "er is een fout opgetreden bij de installatie van het onderdeel: Microsoft.VC80.CRT.Type="win32", version="8.0.50727.6195".publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b".processorArchitecture="x86"" Ik heb reeds geprobeerd om alles van iTunes te verwijderen van de laptop, maar dit zonder enig resultaat, hij blijft steeds vastlopen bij het publiceren van de productinformatie. Enig idee hoe ik dit kan oplossen? Alvast bedankt! Billy!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.