Ga naar inhoud

Answer11

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Answer11's prestaties

  1. Sorry voor het late antwoord! Ik heb mijn laptop herstelt gekregen via de Laptopdokter! Ben er heel tevreden over Zal er een slotje op plaatsen. Thx voor de hulp!
  2. Ik moest van mijn ouders thuis eens kijken om een draadloos cameratje op het netwerk te plaatsen (beveiligingscamera voor de winkel). Er kwam op dat ik zowel bij mijn router als bij de camera op de WPS knop moest drukken en dit heb ik dan ook gedaan. Plots viel mijn netwerk weg en sindsdien vindt mijn laptop mijn thuisnetwerk niet meer. Geen enkele andere PC/Laptop heeft hier last van en ook kan ik met mijn laptop op elk ander beschikbaar netwerk. Enkel mijn thuisnetwerk staat gewoonweg niet meer in de lijst van beschikbare netwerken. Heeft iemand hier een oplossing voor? Thx!
  3. Dag allemaal, Ik heb mijn Sony Vaio nog geen drie weken en al serieuze flater begaan... Heb hem op de grond laten staan met loslopende kinderen en er is dus eentje per ongeluk op gaan staan. Resultaat: Barst in het beeldscherm. (Nuja, niets voelbaars, het is eerder onder het scherm dat het gebarsten is). Hoewel ik geluk heb met de positie van de barst zou ik hem toch liever hersteld zien. Ik heb wat rondgezocht om prijzen en stuff. En ik lees soms woekerprijzen van 800 euro en dat je moet opletten welk type scherm je hebt enzo. Ik ben zo op een site beland: laptopherstel.be die blijkbaar een vertakking is van een bedrijf genaamd Alca Systems in Sint-Niklaas. Voor alle 17'3 schermen is het slechts 165 euro om deze te vervangen. Iemand ervaring met dit bedrijf of iemand die weet of zo'n dingen betrouwbaar zijn? Voor dat geld zou ik het niet laten mijn scherm te vervangen, maar ik wil natuurlijk niet bij het pietje genomen worden Thx!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.