Ga naar inhoud

Maaike*

Lid
  • Items

    51
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Maaike*'s prestaties

  1. Beste mensen, Gisteren was alles nog normaal en vandaag start ik mijn pc op en krijg ik een 'korrelig' beeld. Zo wel op facebook als op mijn eigen website Ik heb de videokaart nagelopen op updates en de hdmi kabels gecheckt en vraag me nu af waar dit aan kan liggen. Iemand een idee?
  2. Wilde nog even laten weten dat ik met behulp van een IT 'er een format C en schone installatie heb gedaan. Laptop draait weer als een tierelier. Ontzettend bedankt voor jullie hulp, heb er veel van geleerd. Het blijft wat onduidelijk wat het nou was, maar goed, hij doet het weer en daar gaat het om!
  3. Even en korte update. Prompt heb ik even mijn handen vol met wat andere zaken en heb ik noodgedwongen de laptop aan de kant moeten schuiven tot ik weer meer tijd heb, ondertussen gebruik makend van mijn netbook. Ik kom er zsm op terug en weer verder met de laptop problemen.
  4. Het probleem is ook na een week niet weg en dus zo ongeveer gelijk aan mijn allereerste post. Hetzelfde geld in veilige modus. De kaartlezer wordt opnieuw niet herkend en ook tijdens het opstarten blijft hij soms hangen bij de cd (dat is nieuw). Ik weet het zo langzamerhand niet meer maar t ziet er niet al te best uit zo.
  5. Herstel: Heb even wat open gezet hier in de veilige modus en ook hier piekt hij inmiddels op chrome. Met IE en evenveel tabs open geeft hij vooralsnog een lager cpu aan en hij daalt ook sneller. Ik ga dat morgen nog even nalopen in de veilige modus.
  6. Ik heb de hele riedel gedeïnstalleerd en laptop herstart. Vervolgens deed de kaartlezer het weer, top! De afgelopen 2 dagen even het cpu in de gaten gehouden. en tijdje doet hij het goed, dan gaat het achteruit maar is er nog wel mee te werken en dan schiet hij weer vast op 100%. Van wat ik zie is het dan een combinatie van taakbeheer, dwm (beheer bureaubladvensters, af en toe de Kernel en het Antivirusprogramma. Ik zie het vaak afhankelijk zijn van wat er draait en als hij in 100 hangt komt hij maar met moeite en tijd terug naar 65. De laptop is dan echter zeer traag, ook met en cpu van 65, geheugen zit nog onder de helft dus dat kan het ook niet zijn. Het lijkt wel of de processor zich niet hersteld om een of andere rede. In de veilige modus loopt hij als een zonnetje. Maar, zou het een optie zijn om de processors te deïnstalleren en weer opnieuw te installeren net als met usb? Of gaan er dan dingen mis? Zo langzamerhand hebben we al heel wat uitgezocht, maar hij blijft eigenlijk dezelfde fouten geven, ergens moet er dus nog iets verkeerd zitten...maar wat?
  7. Hij draait nog steeds prima... en gaat keurig netjes terug naar 0 na het pieken maar we gaan het weer even aankijken. Heb wel ineens een ander probleem, mijn kaartlezer doet het niet meer. Één kaartje pakt hij niet, de ander hangt hij vast in het aansluiten, dus je hoort steeds dat geluidje van een usb die ingeschakeld wordt in herhaling en ik zie hem niet verschijnen.
  8. Ik heb hem uitgeschakeld, nu is er weer rust in cpu en draait hij weer lekker. Maar heb niet veel kunnen testen want ondertussen gaat het leven van alledag ook door. Morgen weer wat meer tijd, dan hou ik t ff in de gaten.
  9. Ik krijg zelf niet goed helder welke service het probleem geeft, het gaat ook zo ontzettend snel. Ik zie wel steeds de Kernel omhoog ploppen. Eerder waren dit de searchindexen, maar sinds al het schoonmaken zijn die niet meer zo prominent. Bijgevoegd maar weer een screenshot. Hier staat chrome al enige tijd aan met 2 tabs open maar ik doe niks, enkel het knipselprogramma uitvoeren. Overigens heb ik een netbook met XP erop, die geeft helemaal geen cpu meldingen van het Kernel.
  10. Helaas, het cpu is weer op 100% en surfen zo goed als onmogelijk. Gek toch he, dat hij af en toe herstelt om weer terug te kukelen en in de veilige modus stabiel draait
  11. Vooralsnog lost dat inderdaad het probleem voor nu op, CPU netjes rond de 0 en 1% Maar... we kennen het he.. dan draait hij een tijdje en dan begint het weer, dus ik kijk het even aan. Het is wel fijn te zien dat hij weer richting de 0 gaat, zelfs met 2 tabbladen open...dat was eerst niet mogelijk.
  12. Er staat: Verificatie 100% voltooid. Er zijn geen schendingen van de verificatie gevonden. Dan staat hij weer te knippen bij system 32 maar het is mij niet helemaal duidelijk of hij nog bezig is of klaar. ---------- Post toegevoegd om 16:57 ---------- Vorige post was om 16:56 ---------- Herstel: Er zijn geen schendingen van de integriteit gevonden.
  13. We zijn echt weer terug bij af wat het cpu betreft. Zelfs na herstarten duurt het een eeuw. Heb nu eerst even IE open gezet, die hangt nog net niet maar duurt ook lang en schommelt tussen de 98 en 70% Hier even de afbeeldingen van bovenstaande reactie.
  14. Ik weet niet precies waar chrome op dat moment mee bezig was, vermoedelijk gewoon het openen van mijn email. Maar het is nu alweer zover dat hij bij het openen van chrome zelf omhoog schiet/vastloopt en wanneer ik chrome uitschakel hangt hij rond de 40% Interessant is ook dat ik met chrome en taakbeheer in de veilige modus geen enkele last heb van het cpu. En hij heeft het een paar dagen gewoon gedaan, dus ff pagina laden, klein piekje en dan weer naar 1 % in de gewone modus. Heb 2 afbeeldingen ingevoegd, één van het cpu tijdens het openen van chrome, en één wanneer ik chrome weer afgesloten had. Edit: die komen via de normale modus, want via veilige modus kan ik ze niet bijvoegen. Met IE ga ik nog ff checken, geeft vooralsnog geen problemen (en als ik chrome al gestart heb klopt het cpu sowieso niet meer). SP1 staat inmiddels geïnstalleerd.
  15. Toch nog maar even een met het knipprogramma gemaakt, want ik zag al dat je niet zoveel ziet van de printscreen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.