Ga naar inhoud

Tranqer

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Reputatie-activiteit

  1. Vind ik leuk
    Tranqer ontving reputatiepunten van Asus in Netwerk (printer, pc, belkin N600) met router in andere ruimte   
    Hallo
     
    Ik woon op mijn appartement en had me na de zomer voorgenomen de bureau te installeren. De router staat in de living.
     
    De printer wil ik verhuizen van de living naar de bureau. Maar momenteel zit de printer met een kabel verbonden aan de router. Het gaat om een HP Laserjet pro 200 color. Op welke manier kan de printer aangesloten worden in de bureau op het netwerk? Een kabel trekken van de living naar de bureau lijkt wat gek?
    In de bureau heb ik een telefoonkabel aansluiting, kan ik daar iets mee?
     
    De vaste computer die voorheen niet geïnstalleerd was, wou ik ook graag installeren en op het netwerk aansluiten.
    - Het is geen performante pc die volgens mij geen wifi verbindingen opmerkt. Kan ik dit op een bepaalde manier natrekken? 
    - Indien geen wifi verbinding mogelijk is, wat zijn dan de opties? In de bureau heb ik een telefoonkabel aansluiting, kan ik daar iets mee?
     
    Ik had een belkin wifi-range extender N600 Dual-Band aangeschaft om het bereik in de slaapkamer te verhogen. Deze krijg ik echter ook niet geïnstalleerd. In theorie zou ik deze draadloos kunnen installeren, maar in praktijk vraagt de installatie om de extender aan te sluiten op een kabel aan de router vooraleer ik wifi bereik kan krijgen. Het heeft echter weinig nut om deze extender in dezelfde ruimte als de router te gebruiken, ik ga ervan uit dan enkel elektriciteitstoevoer moet volstaan om de extender te laten werekn. Wat doe ik hier fout?
     
    Ik weet niet als ik deze drie vragen in 3 verschillende topics moet plaatsen, indien nodig kan het opgesplitst worden. Al denk ik dat probleem van de printer en de vaste computer gelijkaardig opgelost kunnen worden.
     
    Alvast bedankt
     
    Tranqer
     
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.