Ga naar inhoud

Imaginaire PC

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Imaginaire PC

  1. Als ik de PC wil opstarten zoemt hij enkel even en valt weer stil alvorens er ook maar iets te zien is op het scherm ... . Het stuursysteem Windows is uiteraard geïnstalleerd op de master-schijf ... .
  2. Ik heb de DiamondMax Plus 9, met positie van de jumper-kabeltjes is dus alles in orde ... zou er een mogelijkheid zijn mijn probleem te verhelpen ??
  3. Neen, ik wil de schijf van 40 GB vervangen door een schijf van 120 GB zodat ik dus uiteindelijk 1 master schijf heb van 120 GB en 1 slave schijf van 120 GB , in totaal dus 2x120GB in plaats van 1x40 GB en 1x120GB ... De jumpers staan steeds goed ingesteld, voor maxtor is master de jumper op de eerste 2 elektroden, voor slave is dat geen jumper ... Van zodra de schijf gemonteerd is zoemt de pc even, flikkeren de lichten en valt weer stil ...
  4. Mijn Systeem is als volgt: AMD XP 1500+ Windows XP service pack 2 IDE 1 : **HD 40 GB **HD 120 GB IDE 2 : ** CD brander ** DVD brander Reeds geruime tijd draai ik een schijf van 40 GB en een schijf van 120 GB als slave-disc in mijn PC. Nu had ik graag mijn Master-Schijf vervangen door een 120 GB Maxtor schijf, maar als ik dat doe start mijn computer niet meer op ))= De Schijf die ik steek is uiteraard eerst geformatteerd ,bestandssysteem FAT32, zoals bij al mijn schijven, dus het conflict kan niet afkomstig zijn van een verschil qua bestandssysteem, bijv een schijf NTFS en een schijf FAT32 ... Ik heb al geprobeerd de bios te updaten enz , versie 9a ofzo iets voor het bewuste moederbord ... maar het heeft niks uitgehaald. Dus het moet ergens anders zitten, ziet er iemand een mogelijkheid om dit probleem te verhelpen, buiten overstappen op een nieuw moederbord ? Misschien zou ik die cd-brander en dvd-brander er kunnen uithalen en een HD in de plaats steken maar dan heb ik geen DVD-fikker meer in mijn kast ... Weet iemand raad met dit probleem aub ??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.