Ga naar inhoud

Thoootje

Lid
  • Items

    19
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Thoootje's prestaties

  1. Nee z;n ding heeft denk ik geen zin. De HDD connect niet meer met m'n oude pc (oppeens) denk iets kapot gegaan in de SATA schijf
  2. Ja alles geprobeert in bios maar mn pc zag hem niet.. 2 dagen geleden alles van een oude computer op 1 schijf gezet (met de gedachte alles op de nieuwe te zetten) Blijkt dat deze hitachi schijf het begeven heeft.. hij reageert niet meer op de PC's.. ook niet op de oude! Is er nog een mogelijkheid om mn gegevens er af te rippen? alle vakantie foto's ect ect. staan erop!
  3. hitachi sata 3.0 gb/s 7200RPM Hij is van OCTOBER-2009 staat er ook op hier foto's MONSTER PC
  4. had perongeluk verkeerde link gestuurd in mn bovenstaande post, moest eigenlijk deze zijn. Heb alle drives gedownload, en geinstalleerd meot ik ook de Utility´s downloaden? en waar zijn ze voor nodig?
  5. Ja ik zag het idd, die was voor 64bit Nog een vraagje, Heb mn SATA schijf aangesloten op het moederbord met een voedingskabel + zn data kabel (sata3 ofzo?) maar mn MONSTER PC herkent hem nog niet.. is daar ook een driver voor? heb alle drivers volgens mij al geinstalleerd.. Welke drivers moet ik zowiezo installeren?
  6. amd koeler is meegeleverd =). Vind het wel dom dat ze m'n SSD schijf op de plek van mn floppydisk hebben gemonteerd :S Nu kan ik geen SD-kaart lezer daar plaatsen.. mja maakt niet uit. Heb zojuist Windows x64 ultimate geinstalleerd, ben nu bezig met de drivers (want heb geen internet) Kan ik hier al m'n drivers vinden? LINK WELKE LAN DRIVER MOET IK HEBBEN VOOR INTERNET? Graag wat tips mbt het installeren van mn MONSTER PC hij is zo snel
  7. Oke maar deze koeler is toch gewoon geld waard? op ze minst 10 euro?
  8. Misschien een dom vraagje Bij die AMD processor zit toch ook een standaard koeler? wat word daar mee gedaan?
  9. Had ze even gebeld, en toen binnen 1 minuut kreeg ik een nieuw factuur.. op mn mail reageerde ze niet echt vlot. Nu maar hopen dat ze alles netjes in elkaar zetten.. bij 99% van de gevallen ziet het er netjes uit lees ik op internet. Hoop dat ze dat bij mij ook gaan doen 873 euro is hij intotaal geworden =) als ie binnen is komt er een foto in dit topic xD superbedankt voor alle hulp!
  10. Oke snap het. Ik heb besteld met 10 euro korting door helpforum.be heb ik ook toegevoegd, en ik heb nu een factuur gekregen in mijn inbox van 883 euro. Dit word dus 873 euro? sturen zei mij opnieuw een factuur die aangepast is? of kan ik gewoon 873 euro overmaken?
  11. Oke ik gaat bestellen =) doe met full assemblage! ben ik overal vanaf XD
  12. Je hebt idd gelijk, voor zn bedrag is het niet verstandig om zelf wat te gaan klooie XD
  13. Ja ik zag al dat er standaard wat gel op zit Hmm, ja ik twijfel.. ik vind 60 euro wel veel om in mekaar te steken.. Is er geen goedkopere mogelijkheid, een andere webshop bijv. ? ik gaat ook even wat winkelmandjes maken bij andere webshops
  14. Ja dit gaat hem gewoon worden! Denk dat ik hem zelf in elkaar gaat zetten? Kan toch niet zo heel moeilijk zijn.. Tenzij je ook zelf de kast in elkaar moet zetten? of is dit makkelijk Als ik alles zo bestel op azerty, krijg ik dan alles in 1 grote doos geleverd, maar dan wel alle onderdelen in hun orginele doosjes?Als jullie zo naar deze samenstelling kijken, mis ik dan nog iets? kabels? ik heb zelf nog van die data kabletjes + sata voeding kabel. past alles in deze coolermaster kwa lengte met kabels? ik wil geen verlengstukken moeten kopen ofzo. Moet ik ook aan de gang met koelingpasta? link assemblage zijn er veder nog dingen die jullie mij aanraden?, zo niet... dan alvast superbedankt voor de samenstelling!
  15. Dan ga ik toch voor het vakwerk van de webshops, die kennis die het zou gaan doen blijkt het ook niet dagelijks te doen, vandaar! Toch zit ik nog wat te twijfelen over mn samenstelling, en waarom gebruik ik niet de N560GTX-Ti ? SSD lijkt mij beter als ik die als ik deze Crucial neem? Ik weet dat hierdoor mn budget ook meteen wat omhoog gaat.. Zouden jullie een nieuwe samenstelling kunnen maken en wat minder op het budget letten maar meer op of alles gewoon zn werk kan doen..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.