Ga naar inhoud

Iris_

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Iris_

  1. Er mag een slotje op hoor. Ik heb een nieuwe externe harde schijf gekocht. Bedankt voor de aangeboden hulp!
  2. Ik heb uiteindelijk alle usb gewist, maar ook dit werkt niet. Wel hoor ik nu een harde tik in mijn harde schijf. Dat was er eerst nog niet.
  3. Kweezie, moet ik dan ook: Intel® 5 Series/3400 Series Chipset Family USB Enhanced Host Controller - 3B34 en Intel® 5 Series/3400 Series Chipset Family USB Enhanced Host Controller - 3B3C ongedaan maken?
  4. Hoi Clarkie, Ook dit heb ik geprobeerd en het geeft dan aan dat er een probleem is vastgesteld (unknown device), maar een oplossing komt er niet.
  5. Bedankt voor de reactie, Ddavid Ik heb al gezocht naar evt info op de website en ik heb hen ook gemaild en dit is het antwoord: The system requirements for the hard drive are Windows 2000/XP/Vista. These operating systems install the needed driver automatically. Additional software is not required or available. Het gekke is alleen dat hij wel op Windows 7 Professional werkt en niet Windows 7 Home Premium. Ik heb zo'n bang vermoeden dat er niets anders op zit dan 'm uit het raam te gooien. Ben ik wel mijn frustratie kwijt....!
  6. Goedemiddag! Ik hoop enorm dat jullie mij kunnen helpen. Ik heb een Targa V500 externe harde schijf. Deze gebruikte ik altijd met mijn oude laptop waar Windows Vista op stond. Nu wil ik de harde schijf gebruiken met mijn huidige laptop (Windows 7) maar hij wordt niet gezien. Ik heb gemaild naar Targa en zij gaven aan dat ik de harde schijf kon formatteren, maar dan zou ik al mijn gegevens kwijt zijn. Inmiddels heb ik alles wat er op die schijf stond op mijn oude laptop gezet en wil ik, voordat ik dat ding uit het raam gooi, toch nog proberen of ik er nieuw leven in kan blazen. Op mijn oude laptop wordt de schijf nog steeds gezien. Het gekke is dat wanneer ik die schijf op mijn werk koppel aan een pc met Windows 7 Professional, de schijf gewoon wordt gezien, maar op mijn huidige laptop werk ik met Windows 7 Home Premium. Bij schijfbeheer (op mijn huidige laptop) wordt het apparaat niet gezien. Bij apparaatbeheer wordt ie gezien als een 'unknown device, Dit apparaat is gestopt omdat er problemen zijn gerapporteerd. (Code 43)'. Wat zou ik nog kunnen proberen? Groet, Iris
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.