Ga naar inhoud

thijske1001

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door thijske1001

  1. Ja, enkel als ik in het huidig document werk. Maar zodra ik de daarin geschreven tekst kopieer naar een ander document, doet 'ie het ook niet meer. ---------- Post toegevoegd om 20:10 ---------- Vorige post was om 20:07 ---------- Ik heb het nu gekopieerd naar LyX en weer terug. Nu doet 'ie het. Maar waar het probleem in zat zullen we nooit weten. ---------- Post toegevoegd om 20:21 ---------- Vorige post was om 20:10 ---------- Ik weet nu wel wat er mis is gegaan. Nadat ik de tekst van Calibri (Hoofdtekst) had veranderd naar Baskerville Old Face kwamen de problemen. Weet iemand waarom?
  2. Nee, ik heb echt alles al geprobeerd, maar niets werkt...
  3. Jaah, bedankt. Je bent echt de beste . Waar was de wereld zonder jou! Nu kan ik door met mijn boek schrijven, bedankt. ---------- Post toegevoegd om 19:09 ---------- Vorige post was om 19:04 ---------- Oh, sorry. Het is niet opgelost. Het is de spellingcorrectie, niet de autocorrectie. Als ik een nieuwe pagina open doet hij het wel...
  4. Nee, ik heb alleen 2010. Hij heeft het ook altijd gedaan, maar nu opeens niet meer. Niet na een update, en ik heb volgens mij ook niets veranderd. De automatische spellingcontrole werkt niet...
  5. Ik heb word altijd gebruikt met de autocorrectie, maar die is nu opeens verdwenen. Bij de opties staat wel gewoon de autocorrectie aan. Ik heb alle forums afgezocht, zonder resultaat. Als ik in de hoofdlijst kijk en één van de woorden uitprobeer lukt het. Ik krijg dan geen rode lijn maar het wordt dan opeens aangepast. IK HEB HULP NODIG.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.