Ga naar inhoud

Amablue

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Amablue's prestaties

  1. Heb het geheugen eruit gehaald en getest, geen biep enkel een ratelend geluid waar eigenlijk de biep moet zijn...
  2. Dit dacht ik jammer genoeg wel. Ik heb ook het model gevonden: Acer aspire AX3810 Het is die met E5200 intel proces, 4gb DDR3 en X4500 intel GMA kaart. Allesinds bedankt voor de snelle reactie!!
  3. Na het zoeken van oplossingen en mogelijkheden op verschillende forums ben ik tot het volgende gekomen met mijn probleem. Ik heb dus deze pc die via HDMI nooit mijn tv verlaat: Acer x3200 (of toch een versie daarvan) Grafische kaart hangt dus vast op het moederbord. Nu mijn pc begon na in standby te gaan niet meer terug te komen, ik kreeg namelijk geen signaal meer op mijn scherm. Dit gebeurde dan ook bij jet opstarten tot uiteindelijk ik nooit geen signaal meer krijg bij het opstarten alsook geen biep. Ik heb dit dan getest met verschillende HDMI, VGA en andere schermen. Ik ben mijn HDD gaan afkoppelen, alsook wat andere dingen en telkens gezocht naar een biep tijdens het opstarten. Maar niks. Mag ik dan concluderen dat mijn moederbord zijn beste tijd gehad heeft? Alsook het moederbord vervangen op een dergelijke pc (nieuw 350euro) dan zou ik beter iets nieuws kopen? groetjes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.