Ga naar inhoud

Fluffy

Lid
  • Items

    62
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Fluffy

  1. Blijven wachtwoorden en gebruikersnamen zoals Gmail wel opgeslagen?
  2. Ik heb problemen met het openen van bestanden met Internet 9. Als ik een bestand wil openen (bijvoorbeeld via e-mail), dan komt er onderaan in Internet Explorer een menu met Openen Opslaan (Als) en Annuleren. Vaak werken die knoppen niet. Ik moet soms 5 keer klikken op openen wil het bestand zich laten openen. Hoe kan dit probleem worden opgelost? Alvast bedankt.
  3. Ik heb net een Windows 8 pc, maar mijn geluid doe het alleen als ik mijn headset inplug (3,5mm). Ik weet 100% zeker dat ik alles goed heb aangesloten. Ik hoop dat iemand mij kan helpen met dit probleem om geluid ook zonder headset te laten werken.
  4. Em, heeft het ook geen zin als ik Windows 7 helemaal opnieuw installeer?
  5. Hij geeft aan dat er geen problemen zijn gevonden.
  6. Fabrikant: ASUSTec Computer.inc. Model: P7P55D LE Ik gebruik Windows 7 (Home Premium).
  7. Ik durf mijn PC momenteel niet opnieuw op te starten of af te sluiten omdat het probleem het zich vrijwel weer gaat voordoen. Als ik dan op Windows Normaal Starten druk, dan gebeurd er precies weer hetzelfde: Het laad Windows maar komt mooit aan bij het punt van de gebruiker(s) kiezen. Kan het ook geen driver zijn voor het opstarten (Ik weet zeker dat het niet aan de BIOS ligt) die dit veroorzaakt. Bij NIVIDIA wisten ze het ook niet meer.
  8. Ik kreeg een zwart scherm met Windows Herstel Starten en Windows normaal starten. Ik heb de 1e keuze gedaan en voor de 2e keer Systeem Herstel gedaan. Tot nu toe doet ie het goed, maar ik denk dat als ik de pc opnieuw ga opstarten dat die dan weer op tilt gaat slaan.
  9. Sorry, had ik over het hoofd gezien. Komt omdat dit best een frustrerend probleem is. Hij wou laatst in de avond niet aflsuiten en toen heb ik hem maar gewoon in één klap afgesloten. De volgende dag beginnen deze problemen met het opstarten. Ik kan opeens nu wel weer op het buraublad komen. Ik speel op het moment ook gewoon Call of Duty: Modern Warfare 3 Multiplayer zonder enige problemen. Ik snap er echt helemaal niks meer van wat er momenteel gaande is.
  10. Ik kan nu niet meer bij mijn bureaublad komen. Maar ik denk niet dat het de videokaart is aangezien ik de tekst op mijn beeldscherm nog wel goed kan lezen. Veilige Modus wil ook, maar ook met veel moeite. Ik heb gisteren een gesprek gehad met NIVIDIA en we hebben alle drivers uitgezocht en re-installed. Niks heeft geholpen. Zou het kunnen zijn dat mijn motherboard defect is? Ik hoop dat ik momenteel voldoende informatie heb kunnen geven. Met vriendelijke groet, Fluffy
  11. Ik heb een DVI aansluiting. PC staat gewoon aan. Beeldscherm gaat uit met de melding: ''No Signal''. Volgende error message: Gebeurtenisnaam van probleem: ''StartupRapairOffline''. Ik kan als ik toch op mijn bureaublad ben geen backup maken. Er ontbreekt iets, alleen weet niet meer wat.
  12. Hallo, Als ik mijn pc opstart, dan laad hij Windows wel, maar daar stop het opstarten. Hij gaat niet verder dan Windows laden. Ik krijg dan verschillende errors: VGA en DVI meldingen krijg ik op het scherm. Beeldscherm valt uit na het Windows laden. Moet computer opnieuw opstarten om systeem herstel te doen en daarna nog steeds dezelfde foutcode. Ik weet niet of dit een hard-of software fout is. Ik hoop dat iemand mij hierbij kan helpen. Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Fluffy
  13. Dus als ik het goed begrijp, kan ik gewoon een back-up van de Harde Schijf maken van de eerste link die je mij gegeven heb, en dan als het misgaat kan ik gewoon Systeem herstel doen en de programma's weer terug zetten?
  14. Hallo, Ik heb nu Microsoft Office Starter 2010 op mijn laptop. Ik wil even iets uitproberen om te kijken hoe Microsoft Office Proffesional 2010 is. Daarmee wil ik de Starter tijdelijk verwijderen. Als ik dan Systeem Herstel doe, krijg ik de starter dan automatisch weer terug? Extra Informatie: Windows 7.
  15. Ik heb de bestanden overgezet met een externe harde schijf. Het overzetten kost iets van 4 minuten.
  16. Hij zegt dat hij het heeft verzonden, dus ik kijk op de pc, alleen ik zie niks staan. Trouwens; Bij de eerste handleiding stond alles al precies zoals het moet, dus daar is niks aan veranderd.
  17. Em, ik heb het hele stappenplan correct gevolg, alleen het bestand wil gewoon niet van de laptop naar de pc geplaatst worden.
  18. De pc is bekabeld en de laptop is draadloos. Maakt dat ook iets uit of niet?
  19. Hallo, Ik wil een bestand van ongeveer 8 GB verzenden van mijn laptop naar mijn PC. Weet iemand hoe dat mogelijk is?
  20. Ja, als ik echt heel eerlijk heb ik geen idee. Alle drivers zijn inderdaad goed geinstalleerd. NIVIDIA heeft me daarbij ondersteunt (de eerste keer alleen). Als je iets moet weten wat essensieel is, hoor ik het graag zodat je mij verder kunt helpen.
  21. Ik heb vlak voor Kerst (2011) een repartie installatie gedaan. Daarvoor deed de game het nog goed, maar nu niet meer. Ik installeer de dezelfde game op dezelfde pc.
  22. Nou, dan geeft hij nog steeds de error aan. Dat is de tweede screenshot van mij.
  23. Hallo, Ik wil een game Desert Rats vs Afrika Korps installere op Windows 7. Vroeger deed hij het perfect op Windows 7, alleen nu pakt hij hem niet meer. Ik heb de volgende dingen van Microsoft gekregen, alleen heeft het helaas niet geholpen: The program might require administrative permissions to function: If the program is not installed yet: Instead of double clicking on the install file right click it and select "Run as Administrator" If you still have trouble installing it: Troubleshoot Compatibility This can help with some (but not all) programs/drivers: 1) Uninstall the program if it's already installed. Then when you install/reinstall it instead of double clicking on the install file right click it and select "Troubleshoot Compatibility" 2) Then click "Try Recommended Settings" and in the next window click "Start the Program" to install it. 3) After it installs see if it works correctly. Please note - some programs may not be able to run in Windows 7. More details about how to make older programs run in this version of Windows: Make older programs run in this version of Windows Weten jullie mischien hoe ik de game opnieuw op Windows 7 kan krijgen? Het is voor de volgende Windows bedoeld: Windows98/2000/XP/ME Dit zijn de foutcodes die ik krijg: Error: http://img715.imageshack.us/img715/9152/naamloosya.png en http://img51.imageshack.us/img51/6609/dessertratsvsafrikakorp.png De onderste is nu actief. Ik kan wel ontelbaar keer op ''Yes'' drukken, alleen hij pakt hem gewoon niet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.