Ga naar inhoud

arno

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

arno's prestaties

  1. hmm ik heb net gelezen , dat de eerste keer dat een Asus p8z68-V Mobo opstart , hij 2 maal herstart automatisch, dat is om alels te checken dat hij dat doet, maar de mijne stopt dus aan 1 keer heropstarten. Dus is er zeker een probleem. Heb alle Memory sticks appart in elke slot geporbeerd, maar dat werkte nog niet Dus iemand nog ideeën?
  2. Hmm, ik heb nochtans alles behoorlijk kalm aangepakt. Toch raar dat dit mij moet overkomen...
  3. Hmm , ik heb de harddisk en dvdrom ontkoppelt, maar ik krijg nog steeds geen beeld. ja het scherm is verbonden aan ontvangt stroom.
  4. Kingston HyperX Genesis DDR3, ik heb 2 latjes.
  5. Hmm nu duurde wel langer tegen dat hij uitviel , maar het heeft niet veel geholpen
  6. Ik zou inderdaad een zwaardere videokaart kunnen halen, maar ook zonder videokaart ontvang ik geen beeld. alle kabels ivm power enzo zitten correct.
  7. Stegi heb ik gedaan, en dan nogmaals aan gezet, maar nog steeds geen verandering. Het vreemde is dat de pc af slaat en 2 seconden later direct terug aan gaat.
  8. is 1000W dan toch teveel? + nope de kabel zit correct.
  9. De graka is een Asus EAH5450 Silent.
  10. ik zie nergens een aansluiting bij de videokaart. er zijn eigenlijk geen slots meer op het Mobo voor voedingskabels.
  11. Gelieve niet op de lelijke wiring te letten wou eerst eens testen voor ik uiteindelijk alles goed ging steken.
  12. Neen, de fans etc werken wel , ook de LEDS branden , maar geen Beep.
  13. Beste, ik heb ene probleem met mijn Mobo, een probleem die bij veel mensen voorkomt , maar zij kunne het meestal oplossen maar ik heb al vanalles geprobeerd. Mobo: Asus P8Z68-V CPu: i5 mijn voeding is 1000W dus daar kan het toch niet aan liggen dacht ik? als ik de pc aansteek gaat die direct terug af , en dan direct weer aan. ook ontvang ik geen beeld. Heeft iemand enige ideeën?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.