Ga naar inhoud

Donny

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Donny

  • Verjaardag 17-02-1989

Donny's prestaties

  1. Ik neem aan dat dit sarcastisch was bedoeld? Het moet gewoon gelijk goed gaan. Zonder dat de tekst verschuift. Groeten.
  2. Dat heb ik al voor elkaar, maar toch bedankt.. ik heb nu een andere vraag. Weet iemand toevallig hoe ik de koptekst achter de text plaats, want als ik nu mijn koptekst toevoeg.. dan verschuifd mijn text, en die moet blijven staan op de plek zoals hij staat..
  3. Nee dit kan niet, nja het kan wel maar zo kan ik het niet leveren. Weet iemand toevallig hoe ik de koptekst achter de text plaats, want als ik nu mijn koptekst toevoeg.. dan verschuifd mijn text, en die moet blijven staan op de plek zoals hij staat.. mvg
  4. Thanks voor de info.. maar wat jij zegt kan alleen als je GEEN macro opneemt.. tijdens een macro opnemen is dit niet allemaal mogelijk. Ik moet namelijk alles met een macro opnemen zodat ik niet elke keer text + plaatjes toe hoef te voegen.
  5. Hallo, Ik moet een template maken in word en deze moet dan in PDF omgezet worden en dan gee-mailed worden naar de klant voor mijn stagebedrijf. Hoe kan ik dit het beste plaatjes toevoegen tijdens het opnemen van een macro? Het moet door middel van een macro uiteindelijk allemaal automatisch toevoegen. Groet
  6. Hallo, Ik moet een template maken in word en deze moet dan in PDF omgezet worden en dan gee-mailed worden naar de klant voor mijn stagebedrijf. Hoe kan ik dit het beste plaatjes toevoegen tijdens het opnemen van een macro? Het moet door middel van een macro uiteindelijk allemaal automatisch toevoegen. Groet
  7. Hallo, Ik heb een macro gemaakt die een template invoegt voor ons bedrijf en deze daarna gelijk automatisch omzet naar PDF met "macromedia flashpaper" Nu wil ik alleen deze ook nog automatisch in outlook laten verschijnen. Weet iemand hoe ik dit het beste kan doen? Weet toevallig iemand een code voor Visual Basic, zodat ik deze gewoon kan toevoegen aan mijn bestaande macro? Andere ideeën zijn ook welkom. Groeten Donny.
  8. Dat was het probleem ja, ik heb het dan niet met PrimoPDF gedaan, maar ik had nog een andere op de computer staan.
  9. Nee, schijtprog -.- ik snap er geen ballen meer van. En de baas wil me geen andere opdracht geven totdat ik dit gefixed heb, en hij komt er zelf ook niet uit ..
  10. Dat kan niet, als je geen kiest, dan word het doorzichtbaar. ( dus de paginakleur komt er doorheen ) .. wat een schijtprogramma blijkt word toch te zijn.
  11. Word 2007 en dan gewoon bij pagina randen alle shit op 0 zetten. Dan geeft ie een melding ( weet niet psies meer welke ) dan gewoon negeren.
  12. Als ik in Word de marges allemaal op 0 zet en dan omzet naar PDF, zijn de marges in de PDF weer standaart, hoe kun je dit veranderen, zodat de marges gewoon zijn zoals ik ze heb ingesteld? Groet Donny.
  13. Mijn pagina in word is oranje, nu heb ik een koptekst ingevoegt en wat groter gemaakt, deze koptekst moet als achtergrondkleur "wit" krijgen .. hoe stel ik dat in? Groeten Donny.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.