Ga naar inhoud

Ceulle

Lid
  • Items

    31
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Ceulle's prestaties

  1. Eerst heb ik Dlink dir-505 in het stopcontact geplaats en een internet kabel aangesloten Inloggen via http://dlinkrouter.local Dan “ maintenance” -> “ firmware “ en daar “ check online for latest firmware and language pack Version : vervolgens “ Check Now “Eerst heb ik Dlink dir-505 in het stopcontact geplaats en een internet kabel aangesloten , en vervolgens dus zoals al gezegd bij " eigenschappen voor draadloos netwerk van de Dir-505 , het vakje ' verbindingsinstellingen voor WLAN inschakelen ' aangevinkt . Het werk , en zelf opgelost Hopelijk heeft iemand anders er ook iets aan ..
  2. Bedankt , ik heb nu de proefversie geinstalleerd , zal eens kijken wat het wordt ,
  3. Momenteel werkt het ?!? wat heb ik gedaan , ik heb bij " eigenschappen van draadloos netwerk " van die Dir 505 , het vakje " verbindingsinstellingen voor WLAN inschakelen " aangevinkt .
  4. neen , volgens de het onderhoudsscherm in de dlink router heb ik al de laatste versie ( check online now for latest firmware ans language pack version )
  5. de afstand is geen probleem hoor , werkt ook niet op halve meter afstand , zoals reeds gezegd ,als ik verbinding maak met dir 505 heb ik 1 minuut internet dan is het gedaan , dus hij krijgt bij verbinding maken een IP adres , maar dat wordt dus niet verlengd , of zo iets .
  6. Goed nieuws , hout vasthouden maar ik kan sinds gisteren on-onderbroken naar yelo tv kijken , nu heb ik nog geen gelegenheid gehad om langdurig te kijken maar ik ben momenteel toch al 35 min aan het kijken .zoals gezegd viel de verbinding altijd na 1 a 2 minuten uit . Hoe komt het ?? Na al de bovenstaande raadgevingen die ik heb uitgevoerd , en die allemaal betrekking hadden tot het opsporen en verwijderen van malware had ik zoals gezegd geen resultaat . Tot ik op een ander forum iets las over een DNS server die niet reageerde , daar werd gezegd dat de DNS cashe moest leeg gemaakt worden , nu weet ik niet wat dat met mijn probleem te maken had maar ik heb dat gedaan en sindsdien kan ik dus ongestoord naar Yelo tv kijken , toeval of niet ??? CMD.EXE en kies Als administrator uitvoeren. Type het commando IPCONFIG /FLUSHDNS Asus , kan dit commando de oplossing geweest zijn ? groeten Patrick ps nu nog een oplossing voor mijn Dlink dir 505 router waarmee ik niet op het internet kan en dat ik in een ander forum heb gezet ( hardware algemeen )
  7. Ja maar ik heb nu de dlink dir 505 gekocht en wil hier meer verder , ik heb in de historiek van deze forum al gezien dat er nogal wat mensen problemen hebben met dit toestel , het probleem bij mij zit in het feit dat ik geen internet verbinding heb met dat toestel , wel eventjes internet als ik verbinding maak met dir 505 , misschien een minuut of zo , Blijkbaar heeft het te maken met het niet krijgen van een IP adres en iets van DNS servers of zo . Of houd mijn firewall alles tegen ? Wie kan helpen ?
  8. Ik heb dit toestelletje gekocht om in de tuin een betere internet verbinding te hebben . Heb dit geïnstalleerd zoals voorgeschreven , ( kies " handmatig " enz , vervolgens zoekt hij de beschikbare netwerken , dan kies ik het netwerk dat moet versterkt worden enz enz . Toestel staat dus op Repeater , ik steek hem in het dichtstbijzijnde stopkontakt , zie vervolgens dat ik 100 % signaal heb met dat ding , maak verbinding en heb even slecht internet als zonder dat toestel , bovendien is er 90 % van de tijd via die router GEEN internet , router wordt meestal ook niet herkend als thuisnetwerk , alhoewel dat tijdens de installatie gevraagd en bevestigd wordt ( ik heb Bitdefender interner security 2013 ) Ook als ik verbinding maak met de gewone router binnen in huis en dus een zwak signaal heb wordt dit signaal blijkbaar niet versterkt door Dir-505 Kortom werkt dus niet waarvoor het dient , of doe ik iets verkeerd ? ps heb bovenstaande installatie al XX maal gedaan .
  9. De licentie van mijn virusscanner loopt over enkele dagen af . Bitdefender internet security 2013 , ik heb bitdefender al een jaar of 4 , destijds gekocht omdat Test aankoop deze als beste virusscanner aanprees . Ik heb er niet echt klachten over maar zo goed is die toch ook weer niet , blijkt dat hij véél spam en malware doorlaat . Nochtans beloven de makers dat deze tegengehouden worden . Ik heb in het verleden al Norton , Mcafee en de gratis AVG gehad , Wie kan raad geven ?
  10. [ATTACH]33858[/ATTACH] geen bedreigingen gevonden a2scan_140717-210429.txt
  11. spijtig genoeg nog altijd zelfde probleem , ik kan ongeveer tussen de 1 en 2 minuten kijken zonder onderbreking , ( opening media )
  12. [ATTACH]33808[/ATTACH] hier het gevraagde bestandje , zoek-results.txt
  13. Ja sorry zeg maar ik vind dit allemaal nogal tricky , programma met onbekende uitgever installeren op de pc , virus scanner firewall uitschakelen , een hoop gegevens over de computer doorgeven aan onbekende mensen , ik heb gisteren al info doorgeven waar ik niet van weet wat er meer gebeurd .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.