Ga naar inhoud

Quartzx

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Quartzx

  1. Nu heb ik een vista pc en keuze uit 2 grafische kaarten. Zijn deze 2 vergelijkbaar of is er een groot verschil. Mijn specs : http://speccy.piriform.com/results/GnCppecO4l1S0MATd5WuZQn Deze kaarten. MSI - Laptops, notebooks, desktops, all-in-ones, tablets, moederborden, videokaarten en meer OF MSI Global - Computer, Laptop, Notebook, Desktop, Mainboard, Graphics and more Mijn voorkeur gaat uit naar nummer 2, dus de nVidea. Aub hulp. Bij voorbaat dank!
  2. Zou deze kunnen i.p.v. die uit post #6? (lijkt er erg veel op) Paradigit computers | De beste computerwinkel om laptops en tablets te kopen Zou fijn zijn, is dichtbij en kan ik zo ophalen!
  3. Dus dat spel gaat met een ddr3, 1gb, en 64bits niet draaien op full quality? Vreemd want op de site staat : Bereid je voor op een geweldige high-definition gaming ervaring met de AMD Radeon HD6000 serie.
  4. Wat houdt het verschil van bits in? En die 2e doet het sowieso op mijn pc?
  5. Stegisoft! Bedankt voor het onderzoek, ik vind deze kaart een leuke doch redelijk prijzige kaart. Ook denk ik dat ik zo'n krachtige niet nodig heb, zijn er nog alternatieven voor deze kaart? Zelf heb ik deze daar ook gezien, wat dacht je hier van? Alvast bedankt, ~ Quartzx
  6. Ja dat bedoel ik ! Een Low Profile kaart. Hoeveel wattage, niet belachelijk veel aangezien klein pc'tje. op de sticker stond iets vaags, max output : 100W | 288 W | 12 W en daaronder 400W Alvast bedankt voor de moeite!
  7. Bedankt voor de snelle reactie, moge het duidelijk zijn dat ik een low profile video kaart moet hebben en dus niet een gewone, het feit dat ik die 2 andere erin zette was omdat ik een vergelijkbare moet hebben om dat spelletje te kunnen spelen, maar dan dus low profile. Hier is een logje! http://speccy.piriform.com/results/GnCppecO4l1S0MATd5WuZQn
  8. Een hele goede dag vandaag, Ik kom er niet uit, heb een tijdje gekeken en gezocht naar een low profile grafisch kaartje voor mijn pc alleen weet ik dus echt niet welke ik moet nemen of welke mijn computer überhaupt trekt. Ik heb nooit echt gegamed, maar ben nu toch echt wel iets tegen gekomen wat ik graag wil spelen. Ik zal de grafische requirements hier ff neerzetten: Video: NVIDIA® GeForce 8800 or ATI Radeon® X1900 Naar mijn idee zijn dit geen topkaarten, want zo'n geweldig grafisch spel is het niet. Nu is het probleem, ik heb een kleine kast, dus een L.P. Kaart nodig Welke zou ik kunnen kopen? PS: Er zit nu een Intel 945 Family Chipset in (nee geen laptop). Alvast hartelijk bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.