Ga naar inhoud

Peppi

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Peppi's prestaties

  1. heb ze allebei geïnstalleerd, ging vlot. computer herstart bij beide keren. maar helaas geen verandering. de achterste usb poorten geven wel aan dat er iets in zit maar herkennen niet wat. van voor geen probleem. Ik heb ook nog ff in de bios de usb 2.0 enabled en dan geeft hij zoals ervoor geen enkel teken van leven via de usb ingangen. als ik het terug disable dan werken terug enkel de voorsten. miss ook nog interessant: als ik een usb stick in een achterste poort steek dan flikkert het lichtje wel heel de tijd maar de computer doet niets. soms zegt hij apparaat wordt niet herkent maar soms helemaal niks. lichtje blijft wel flikkeren. wanneer ik de dezelfde stick in een voorste poort steek dan blijft het lichtje continu branden en werkt hij prima. stroom is er dus wel maar geen goeie werking.
  2. Het probleem was ervoor al. de pc was van m'n broer en deed hem weg vanwege dit probleem. Ik heb daarna toch maar gekozen voor windows xp (persoonlijke voorkeur en hoop dat het probleem opgelost zou zijn). ik zal de drivers eens proberen. alvast bedankt voor de vele hulp!
  3. http://speccy.piriform.com/results/HeJR4ufe2ekMvYHPeOj7yl3 zie hier de snapshot
  4. Heb ik net gedaan. bij geen enkele poort gaf de pc de melding dat er updates nodig waren. alles was zogezegd tiptop inorde. en dus helaas ook zonder resultaat na het herstarten van de pc.
  5. Sp3 gedownload, geïnstalleerd, geen resultaat (of toch niet qua usb). Ik heb in de bios nog eens usb 2.0 enabled en dan werkt geen enkele poort. als ik het disable werkt enkel van voor de 2 poorten die usb 1 zijn of toch even traag werken dan. Als ik een externe schijf aansluit op de achterste poorten dan wordt het een onbekend apparaat. Echt stuk zijn ze dus niet maar ze weten niet wat ze moeten doen. Zou ik specifieke usb drivers moeten zoeken van packard bell? want ik zou niet weten waar ze te vinden.
  6. om de simpele reden dat ik met het fenomeen service pack nog niet lang bekend ben. bij deze wordt hij gedownload en hoop ik op goede uitkomsten.
  7. Beste, ik heb een Packard Bell Utow-rio (model) waar enkel de 2 voorste usb poorten werken. De vier overige usb poorten aan de achterkant van de pc werken niet. Soms zien ze wel dat er een apparaat aangesloten is maar herkennen ze het niet. Langs voor wel. Ik moet trouwens ook de usb 2.0 disabelen in de bios om uberhaupt iets met de poorten aan te vangen. Als ik in bios de usb 2.0 enable dan werkt geen enkele poort meer. weet iemand hoe ik dit moet oplossen? heb al wel de usb poorten geuninstalled bij apparaatbeheer en de computer opnieuw opgestart en dan 'installeerd' hij ze allemaal terug zonder probleem. ze staan ook bij apparaat beheer en zouden 'probleemloos' functioneren maar dat is enkel een grove leugen van Windows xp home edition. (service pack 2) alvast bedankt voor de komende reacties. Seppe
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.