Ga naar inhoud

thomassie007

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door thomassie007

  1. hallo, ik zit sinds 2 dagen met een probleem de ventilator op mijn grafische kaart blijf heel hard draaien de temperatuur van mij kaart loop van 35 graden op naar 65 zonder dat ik iets aan het doen ben het is best vervelend want elke keer als ik nu een spel wil spelen "haakt" het spel weet iemand wat het probleem is? ik heb een GeForce GTX 550 Ti alvast bedankt thomas - - - Updated - - - haloo, hier alvast een speccy:http://speccy.piriform.com/results/B2q2uMFE2pKWrAIb4ET1JBB
  2. Yo daar dacht ik zelf ook al aan wat heb jij eraan gedaan??
  3. hallo mijn pc heeft al een paar maanden probleem als ik aan het gamen ben wordt na een een half uur mijn beeldscherm zwart/grijs alles loopt vast en ik kan mijn computer alleen opnieuw aanzetten door de stekker eruit te halen mijn vraag was of iemand weet hoe dit komt mvg thomas http://speccy.piriform.com/results/j...acd8P8ZuUnhR38 ( als ik niks aan het doen bent)
  4. hallo mijn pc heeft al een paar maanden probleem als ik aan het gamen ben wordt na een een half uur mijn beeldscherm zwart/grijs alles loopt vast en ik kan mijn computer alleen opnieuw aanzetten door de stekker eruit te halen mijn vraag was of iemand weet hoe dit komt mvg thomas http://speccy.piriform.com/results/jF0Vc7BEZacd8P8ZuUnhR38 ( als ik niks aan het doen bent)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.