Ga naar inhoud

Dirk1956

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Dirk1956's prestaties

  1. He Clarkie, het spijt mij om te moeten melden dat er nog steeds geen oplossing is voor mijn probleem. Misschien het is toch wel zo dat de 8 meest bezochte sites zich nestelen in die venstertjes...Ik wacht nog even af en indien er niets uit de bus komt zal ik deze thread beeïndigen als zijnde "opgelost".
  2. clarkie, waarschijnlijk heb je gelijk maar nu staat mij toch iets voor dat ik dat vroeger toch heb kunnen doen. Alleen ben ik het vergeten, denk ik???
  3. [ATTACH]21288[/ATTACH]Wanneer ik Google Chrome opstart krijg ik een venster waar 8 miniatuur vensters instaan. Wanneer je nu hebt gesurfd op een bepaalde site komt die in zo'n miniatuur venster te staan. Dit tot alle 8 miniatuur vensters volstaan. Mijn vraag is nu of er een mogelijk bestaat om bepaalde sites die ik heel veel bezoek vast te leggen in zo'n miniatuur venster ScreenShot001.bmp
  4. Clarkie ik heb gedaan zoals jij het hebt uitgelegd. Het zal nu wel in orde zijn vermoed ik. Bedankt voor uw advies.
  5. Mijn probleem is jammer genoeg nog niet opgelost Clarkie. Je voorstel om te blokkeren via de webmail, ik vind daar niets om te blokkeren.
  6. Ik werk dus via Windows 7 en Windows Live Mail 2011. Er is iemand die mij mails stuurt die ik helemaal niet wil ontvangen. Ik heb al geprobeerd van die persoon te blokkeren via "ongewenste mails" en dan zowel de afzender als het domein van de afzender te blokkeren. Niets helpt, de mails blijven binnenkomen. Kan iemand mij hier goede raad mee geven? Dank bij voorbaat.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.