Ga naar inhoud

Little Wolf

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    windows xp

Little Wolf's prestaties

  1. Neen, meer dan 20gb over, en de film zou in de grootste indeling slechts zo'n 400mb innemen
  2. Bedankt Jelledr, maar wat bedoel je met 'omzetten naar'? Naar wat? er is een hele lijst aan mogelijkheden, heb zowat alles uitgeprobeerd, niets lukt.
  3. gegroet iedereen, ik snij hier een onderwerp aan dat al meerdere keren aangesneden is, maar ik heb wat mij betreft de oplossing er niet gevonden... Ik heb met movie maker een filmpje gemaakt en alles werkt perfect zolang het als project is opgeslagen, maar als ik de film op de computer wil opslaan, zegt die dat er geen plaats is, of dat er bestanden verwijderd zijn, terwijl dit niet het geval is. Alle stukjes, filmpjes en muziek en foto's staan in dezelfde map, maar toch, niets aan te doen... O ja, even dit: ik ben niet echt een computerfreak, en heb het forumonderwerp 'voorstellen' niet gevonden, dus bij deze: Little Wolf, een halve eeuw jong, woon in frankrijk, en ben meer gefocust op natuur en tuinieren dan computeren, maar ik had dit filmpje toch graag 'afgewerkt', heb er heel wat uren ingestoken. ---------- Post toegevoegd om 09:59 ---------- Vorige post was om 09:56 ---------- oeps, vergeten erbij te vermelden dat ik met windows xp werk.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.