Ga naar inhoud

evyvanlooy

Lid
  • Items

    50
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    windows 7

evyvanlooy's prestaties

  1. Als ik op mijn tablet bij wifi ga kijken ziet hij mijn router en geeft aan: status: verbonden signaalsterkte: goed Toch kan ik niet surfen Als ik google chrome opstart, geeft hij "deze webpagina is niet beschikbaar".
  2. Die is wel ingesteld, maar er staat een Wi-Fi tekentje op de tablet (zo'n punt met golfjes boven), die is grijs als ik niet kan surfen en is wit als het wel kan. Nochtans: als het grijs is en ik ga kijken naar de internetverbinding staat er: "verbonden" en signaalsterkte "goed". Toch is surfen niet mogelijk. Ik heb voor het instellen enkel het wachtwoord ingegeven voor het netwerk, moet ik nog iets anders instellen?
  3. Goeienavond allemaal, ik ben een absolute leek in computers en heb het volgende probleem: ik kocht een paar maanden geleden een tablet Asus Memopad10. We willen ze enkel gebruiken om een beetje te surfen, dus hebben er nog niks op geïnstalleerd en niks aangepast qua instellingen. Nu geeft deze tablet zeker de helft van de tijd de boodschap "webpagina niet beschikbaar", dus surfen is dan gewoon niet mogelijk. Ze is ook vaak erg traag (niet continu). Wil en kan iemand ons hierbij helpen aub? P.s.: onze laptop heeft dit probleem niet dus het probleem ligt niet bij Telenet.
  4. Hey, ik moest even opzoeken hoe je zoiets doet maar kom er niet echt uit. Wat ik gevonden had, was: Typ op je laptop op uitvoeren-->cmd-->ipconfig en dan schrijf ik het nummer op dat bij standaard gateway staat. Dat is in mijn geval 192.168.2.1 Toen moest ik http://192.168.2.1 openen op chrome. Dat heb ik gedaan. (alles gewoon op mijn laptop hé, dus niet op het tablet) Maar verder weet ik het niet. Mvg, Evy
  5. Goeiedag allemaal, Ik heb het volgende probleem: we kochten een tablet (Asus Memopad 10) met android systeem. Hij is verbonden (via wifi) met internet, want hij kan apps downloaden, maar surfen lukt helemaal niet. We probeerden al meermaals via chrome en browser, maar krijgen telkens de melding "webpagina niet beschikbaar". Kan iemand ons hier aub mee helpen? Met vriendelijke groetjes, Evy
  6. Nee hoor, ook geen verbinding. Er is rechtsonder in de taakbalk een wifi-tekentje met een rood kruis erdoor. Als ik erop klik zegt hij: stuurprogramma niet geïnstalleerd.
  7. Ok, ik heb het verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. De wifi staat zeker geactiveerd. Maar spijtig genoeg nog geen internet mogelijk.
  8. Als ik dat wil installeren zegt hij dat ik dat al gedaan heb en vraagt: wijzigen/repareren/verwijderen?
  9. Oei, ik ben een leek hé. Het is een venstertje dat verschijnt rechtsonder in het startscherm van m'n computer.
  10. Nu zegt hij: adapterprobleem, stuurprogramma is niet geïnstalleerd.
  11. Ik heb een screen gemaakt van apparatenbeheer na installatie van de chipset drivers (in 2 stukken): -
  12. Ok, dat heb ik gedaan, maar zonder succes. Er verandert niks.
  13. Dat heb ik zo gedaan, dus ze zijn beide geïnstalleerd. Nu geeft hij aan: adapterprobleem, stuurprogramma is niet geïnstalleerd. Wat doe ik nu? Mvg, Evy
  14. Ok, ik typ alles even over hé: Het is een Dell Latitude D620. Model no: PP18L Dell LBL P/N: RF621 A01 Bedoelde je dat? Bedankt dat je wil helpen alvast. Mvg, Evy
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.